Dondurma dişli çıktı!

Yaz aylarında serinleten yiyecek ve içeceklerin tüketimindeki artış, dişleri olumsuz etkiliyor. Dişlerde oluşan 'kamaşma' hissi, hassasiyeti gösteriyor. Diş Hekimi Pertev Kökdemir, bu hassasiyetin dişlerin altındaki dentin tabakasının zarar görmesiyle oluştuğunu belirtiyor. Diş eti çekilmesi, dişlerin sert fırçalanması, diş iltihapları, kırık ve çürükler, bu duruma neden oluyor. Kökdemir, "Asitli içecekler, renkli meyve suları gibi içecekler, ağızdaki pH ve şeker dengesini değiştirir. Bunları tükettikten hemen sonra pH değeri normal olan su ile ağzı çalkalayıp 30 dakika geçtikten sonra da fırçalayarak dişlerimizi koruyabilirsiniz" uyarısında bulunuyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.