Doğal antioksidan

Tarçın, özellikle diyabetliler için eşi bulunmaz bir besindir. Tarçın ekstresinin kan şekeri seviyelerini ve lipidleri düzenleyici rolü bulunmakta. Aynı zamanda insülin hassasiyetini geliştirir, karbonhidratların ince bağırsaklarda emilimini yavaşlatarak kan şekerini baskılayıcı etki gösterir. Tarçın doğal antioksidanların da potansiyel kaynağıdır. Bal ya da limon suyuyla birlikte alındığında boğazdaki yanmaları keser. Mide yanmalarını ve kusma hissini alır.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.