Arda Güler polis koruması eşliğinde İstanbul'dan ayrıldı!

Arda Güler polis koruması eşliğinde İstanbul'dan ayrıldı!

Fenerbahçe, milli futbolcu Arda Güler'in transferi için İspanya temsilcisi Real Madrid ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Fenerbahçe Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi. Bu gelişmenin ardından Arda Güler'in Madrid'e imza atmak üzere İstanbul'dan ayrıldığı görüntüler ortaya çıktı. İşte Güler'in polis koruması eşliğinde İstanbul'dan ayrıldığı anların görüntüsü.

Fenerbahçe'den İspanya ekibi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İstanbul'dan ayrıldı.

Bir süredir dünya kulüplerinin transfer etmek istediği Arda Güler, Real Madrid ile sözleşme imzalamak için İstanbul'dan ayrıldı. Saat 15.30 dolaylarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 18 yaşındaki oyuncu, herhangi bir açıklama yapmadı. Güler, İspanya ekibinin kendisi için tahsis ettiği özel uçakla Madrid'e gitti.

Real Madrid'in Arda Güler transferini kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

FENERBAHÇE TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe kulübü, Arda Güler'in Real Madrid'e transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Bunlar da Var

CANLI YAYIN