Sancaktepe’de dehşet gecesi: Anne babasını öldürdü!

Sancaktepe’de dehşet gecesi: Anne babasını öldürdü!

İstanbul Sancaktepe’de 28 yaşındaki Beytullah Cin, tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan şüpheli, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Sancaktepe'de 28 yaşındaki Beytullah Cin, gece saatlerinde tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası kaçan şüpheli, kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Tartışma Kanlı Bitti

Olay, Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Baki Sokak'ta bulunan üç katlı bir binanın giriş katında gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Beytullah Cin henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Emine Cin (60) ve babası Ahmet Cin (65) ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, bıçaklı saldırıya dönüştü.

Baba Olay Yerinde, Anne Hastanede Hayatını Kaybetti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba Ahmet Cin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne Emine Cin ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şüpheli Kaçtı, Kısa Sürede Yakalandı

Cinayetin ardından kaçan Beytullah Cin, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN