PKK'lı terörist 'Haftanin Mehmetçik'e mezar olacak' demişti! Bebek katilleri bu notla etkisiz hale getirildi

PKK'lı terörist 'Haftanin Mehmetçik'e mezar olacak' demişti! Bebek katilleri bu notla etkisiz hale getirildi

Terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan Pençe Kaplan Operasyonu ile hainler kaçacak yer arıyor. Şu ana kadar 320 terörist etkisiz hale getirilirken birçok yaşam malzemesi ve mühimmat da ele geçirildi. Operasyonlarda etkisiz hale getirilen 4 terörist hakkında ise çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Terör örgütünün televizyonuna çıkarak Mehmetçik'i tehdit eden Milad Kobadi isimli terörist, "Haftanine girmek o kadar kolay değildir. Burası onların cehennemi olacak." ifadelerini kullandı. Teröristin küstah sözlerinin unutulmadığını gözler önüne seren Mehmetçik bombaya, "Mehmetçik yarına bırakır, yanınıza bırakmaz" yazdı.

Son dakika haberi: Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya 'Pençe'yi vurdu. Pençe Kaplan Harekatı'nda, terör örgütünün inlerine girildi., 320 terörist öldürüldü. Operasyon kararlılıkla sürerken, Milad Kobadi, Gülşen Yolur, Semih Kaplan ve Culyana Xelo isimli teröristlerin öldürüldüğü operasyona ilişkin dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

HER ŞEY MEHMETÇİK'İ TEHDİT EDEN O GÖRÜNTÜLER İLE BAŞLADI
Terör örgütü PKK'nın sözde yayın organında açıklamalarda bulunan Milad Kobadi isimli terörist küstah açıklamalarda bulundu. Mehmetçik'i tehdit eden terörist, "Haftanine girmek o kadar kolay değildir. Burası onların cehennemi olacak." dedi. O görüntüler teröristler için sonun başlangıcı oldu.

İSTİHBARAT HAREKETE GEÇTİ
Terör örgütü PKK'nın sözde yayın organındaki video istihbarat tarafından detaylı incelemeye alındı. Bölge uzun incelemeler sonrası tespit edildi. İHA'lar bölgedeki teröristleri teknik takibe aldı. Bir saniye bile gözden kaçırılmayan teröristler için harekete geçildi

F-16'LAR HAVALANDI
F-16'lar İHA'lar ile saptanan koordinatlara hareket etti. Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Anajet Üssü'nden kalkan F-16'lar, Haftanin'i cehenneme çevirdi. Akıllı mühimmat ile 4 terörist havaya uçuruldu.

BOMBANIN ÜSTÜNDEKİ NOT DİKKAT ÇEKTİ: MEHMETÇİK YARINA BIRAKIR, YANINIZA BIRAKMAZ"
F-16'ların teröristleri etkisiz hale getirdiği mühimmatın üzerindeki not da dikkat çekti. Teröristin küstah sözlerinin unutulmadığını gözler önüne seren Mehmetçik, bombaya, "Mehmetçik yarına bırakır, yanınıza bırakmaz" yazdı.

Terör örgütü PKK'ya karşı operasyonlar Irak'ın kuzeyinde, yurt içinde ve Suriye'de kararlılıkla sürdürülüyor.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN