Sen Anlat Karadeniz 27. son bölüm tamamı tek parça yayınlandı | Sen Anlat Karadeniz izle

Sen Anlat Karadeniz’in 27. son bölümü yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 27. bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Atv’nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in son bölümü haberimizde…

Giriş Tarihi 24 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 25 Ekim 2018, 01:54
Sen Anlat Karadeniz 27. son bölüm tamamı tek parça yayınlandı | Sen Anlat Karadeniz izle

İÇİNDEKİLER


Atv'nin Çarşamba akşamlarının reyting birincisi dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' 27. Bölümü yayınlandı.



SEN ANLAT KARADENİZ 27. BÖLÜM TAMAMI TEK PARÇA İZLE

Tahir, Yiğit'i arıyor!
Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.



Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi?



Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?


SEN ANLAT KARADENİZ 26. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? 26. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Nefes'in en zorlu sınavı!
Vedat'ın kurşunu Tahir'in merhametsizliğinin bedeli olurken, Nefes can çekişiyor. Vedat demir parmaklıklar ardında duvarlara, Tahir Karadeniz'e Nefes diye ağlıyor.



Nefes Tahir'in yakarışlarını duyup sevdiğine tekrar yol olacak mı? Bunca işkenceye rağmen hayata tutunmayı asla bırakmamış olan Nefes, bugüne kadar hep başkalarına nefes oldu. Şimdi kim ona nefes olacak, kim can verecek?



Nefes yaşam savaşı verirken Yiğit annesinin zor durumda olduğunu hissetti. Anne ve oğlu birbirine bağlayan kuvvetli bağ Nefes'in hayatta kalmasını sağlarken, Yiğit için de aynı şey geçerli olacak mı? Ay Işığında Uluyan Kurt, Mavi Tüylü Geyik olmadan hayatta kalmayı başarabilecek mi?


SEN ANLAT KARADENİZ'İN 28. BÖLÜM FRAGMANI
'Sen Anlat Karadeniz'in 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 27. bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz dizisinin final sahnesinde, Vedat, Nefes ve Tahir için yeni planını devreye soktu! 'Sen Anlat Karadeniz' 28. bölüm fragman izle.