TIMELINE

19 Ocak 2017
Karlov suikastında flaş gelişme
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen biri polis memuru 2 kişi, "FETÖ terör örgütü üyesi" oldukları gerekçesiyle tutuklandı.
18 Ocak 2017
PKK'ya sınır ötesi darbe
Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile Kandil bölgesine hava harekatı düzenlendi, tespit edilen 8 hedef ateş altına alınarak imha edildi.
18 Ocak 2017
Okmeydanı'nda terör operasyonu
İstanbul Okmeydanı'nda polis ekiplerince helikopter destekli operasyon gerçekleştirildi.
18 Ocak 2017
Demirören: "İlk defa burada açıklıyorum..."
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, NTV ve NTV Spor'da canlı yayında spor medyası yöneticilerinin sorularını yanıtladı.
18 Ocak 2017
Tarihin en sıcak yılı
Bilim adamları, 2016'yı son 136 senenin karada ve denizde en sıcak yılı ilan ederken, dünyada son 3 yıldır peş peşe sıcaklık rekorları kırıldığı belirtildi.
18 Ocak 2017
Bakanlıktan 'Geliyoo' açıklaması
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 'Geliyoo' isimli arama motoru projesine maddi ve manevi herhangi bir destek sağlanmamıştır açıklamasında bulundu.
18 Ocak 2017
Akdeniz Üniversitesi'nde iskele çöktü
Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı, göçük altındaki bir işçiyi kurtarma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.
18 Ocak 2017
İlhami Işık'ı tehdit eden teröristler yakalandı
Batman'da girdikleri kızının evinden aldıkları cep telefonuyla gazeteci yazar İlhami Işık'a PKK/KCK terör örgütü adına tehdit mesajı gönderdiği iddia edilen 3 kişi yakalandı.
18 Ocak 2017
Reina katliamcısının ifadesinden başlıklar
Reina katliamını gerçekleştiren terörist Abdulkadir Maşaripov'un Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde (TEM) gözaltı işlemleri yaklaşık 45 saattir devam ediyor.
18 Ocak 2017
Çelik kanatlarımız altında yok olup gidecekler
"Çelik kanatlarımız altında yok olup gidecekler" haberi için lütfen tıklayın...