MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE İZLE - 2 Eylül 2022 | DJ Gezgin nereye gömüldü, Rabia Aslan'ın katili kim?

Müge Anlı canlı yayın... Hasret bitti, sabah kuşağının en çok izlenen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' hafta içi her gün 10.00'da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Müge Anlı'da bugün; DJ Gezgin'in nereye gömüldüğü araştırılıyor. Göz göre göre ölüme terk etti, hayvanat bahçesine bile gitti! Şüphe çeken görüşme, göndermeli şarkı sözü! Eski sevgili konuşacak mı? DJ Gezgin cinayetinde son durum... Kanlı biten düğün hazırlığı, 3 ayrı kıskançlık! Kuşkuların birleştiği nişanlı... 19 yaşındaki Rabia Aslan'ın katili kim? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2022, 12:58 Güncelleme 02 Eylül 2022, 13:22
MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE İZLE - 2 Eylül 2022 | DJ Gezgin nereye gömüldü, Rabia Aslan’ın katili kim?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın... Hasret bitti, Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı canlı yayınını ve son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE

Göz göre göre ölüme terk etti, hayvanat bahçesine bile gitti! Şüphe çeken görüşme, göndermeli şarkı sözü! Eski sevgili konuşacak mı? DJ Gezgin nereye gömüldü?

Kanlı biten düğün hazırlığı, 3 ayrı kıskançlık! Kuşkuların birleştiği nişanlı...

19 yaşındaki Rabia Aslan'ın katili kim?

Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon başladı. Reyting rekorlarına imza atan yapım, geçtiğimiz sezonda da yine birçok sır perdesini aydınlatılmış faili meçhul cinayetler açığa çıkartılmıştı. Hasret bitti, Müge Anlı canlı yayın başladı.

24 yaşında kayıp bir genç kız! Şühe ve endişe... Zorla alıkonulduğu iddiası, dikkat çeken ifade! Ayşe Bağcı'nın kaybı...

Mehmet Karahan'ın acı sonu! Çiçek gibi sulanmıştı...