ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ 18 Mart 2022 | Türkiye bu olayı konuşacak! Ahmet neden tutuklandı Fatma'nın bebeğine ne oldu?

Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. 18 Mart Cuma günü canlı yayınlanan programda yer alan konular; Türkiye bu olayı konuşacak! Ahmet neden tutuklandı, Fatma'nın bebeğine ne oldu? Dün gece neler yaşandı? Doğuma günler kala Buket ile İbrahim boşanıyor mu? "Esra Erol'da" programında yaşanan son dakika gelişmeleri ve daha fazlası Atv son bölümde.

Giriş Tarihi 18 Mart 2022, 19:06 Güncelleme 18 Mart 2022, 19:38
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ 18 Mart 2022 | Türkiye bu olayı konuşacak! Ahmet neden tutuklandı Fatma’nın bebeğine ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Atv Esra Erol'da canlı yayınında bugün... Yıllardır ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16.20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar Esra Erol'da...

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL YOUTUBE İZLE - TIKLA

Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. 15 Mart Salı günü canlı yayınlanan programda;

Türkiye bu olayı konuşacak! Ahmet neden tutuklandı, Fatma'nın bebeğine ne oldu?


Dün gece neler yaşandı? Doğuma günler kala Buket ile İbrahim boşanıyor mu?

Ahmet neden tutuklandı Fatma'nın bebeğine ne oldu?

Fatma Hanım'ın boşanmak için Yasin Bey'e teklifi ne?

Ceylan ile Ramazan milyonların şahitliğinde nikah masasına oturuyor!

Mucizeler daha bitmedi! Murat hiç bilmediği ağabeyi Ümit'e Esra Erol'da sarılıcak!

27 yıllık hasret canlı yayında son bulacak!