Esra Erol’da pes dedirten olay! Borcu karşılığında karısını vermeye kalktı! Genç kadın doğumuna günler kala canlı yayında gözyaşı döktü

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran 22 yaşındaki Buket Alagöz, 5 ay önce eşi İbrahim Alagöz ve kayınvalidesi Leyla Alagöz tarafından sokağa atıldığını dile getirdi. 9 aylık hamile olduğunu dile getiren Buket Hanım, “Kocamın arkadaşına borcu vardı, ‘Borç karşılığında karımı mı vereyim?’ dedi” ifadelerini kullanarak başından geçenleri anlattı. Genç kadının yaşadıkları ise kan dondurdu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Mart 2022, 19:42 Güncelleme 14 Mart 2022, 20:14
Esra Erol’da pes dedirten olay! Borcu karşılığında karısını vermeye kalktı! Genç kadın doğumuna günler kala canlı yayında gözyaşı döktü

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran Buket Alagöz, 9 aylık hamile olduğunu ve 1,5 yaşında bir kızı olduğunu açıkladı.

Küçük yaşta annesini kaybettiğini dile getiren Buket Hanım, "Annemin vefatının ardından babam başkasıyla evlendi. Evlendiği kadın, beni hiçbir zaman istemedi. Erkek kardeşim var, küçük. Bize babaannem baktı" dedi.

Kendine yani bir hayat kurmak için arkadaşı aracılığıyla tanıştığı İbrahim Alagöz ile evlenen Buket Hanım'ın evlilik sürecinde yaşadıkları kan dondurdu.

5 ay öncesi eşi İbrahim Alagöz ve kayınvalidesi Leyla Alagöz tarafından sokağa atıldığını dile getiren Buket Hanım, "5 ay önce eşim, annesinin yüzünden beni sokağa attı. 9 aylık hamileyim, günler sonra doğum yapacağım. Ancak eşimin umurunda değil. Annesi 'oğlum bırak onu, başka birisini alalım' diyor eşime" şeklinde konuştu.

Evden atılma nedenini de anlatan Buket Hanım sözlerini şöyle sürdürdü: "Kocamın arkadaşına borcu vardı, 'Borç karşılığında karımı mı vereyim?' dedi. Bunun üzerine kavga çıktı ve eşim annesinin evine gitti.

Ardından ev sahibi aradı, eşim aylarca kirayı ödememiş. Bu nedenle evden çıkmamı istedi. Çocuklarımla sokakta kaldım"

GÖRÜMCESİ SAHİP ÇIKTI!
Sokağa atıldıktan sonra babaannesine gittiğini dile getiren Buket Hanım, "O sıra dedem vefat etmişti. Babaannem de aylıkla geçinen bir insan. Bana ve çocuklarıma kendisinin yetemeyeceğini söyledi, hak verdim. Sonra görümcem beni yanına aldı, sahip çıktı" ifadelerini kullandı.

'ŞİDDET GÖRDÜM'
Görümcesinin de ailesi tarafından tehdit edildiğini söyleyen Buket Hanım, evliliği sürecinde hem eşinden hem de kayınvalidesinden şiddet gördüğünü açıkladı.

GÖRÜMCESİ CANLI YAYINDA!
Buket Hanım'ın görümcesi, canlı yayına telefonla bağlanarak "Buket'in anlattıkları doğru" dedi.