MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 14 Ocak 2022 | Şen Kardeşler cinayetinde 15 ay sonra gelen gözaltılar!

İki kardeşin ölüm gecesi! Dehşet evinin tek tanığı, dikkat çeken ipuçları! Deliller, iddialar, suç aleti... Hatay2daki Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin cinayetinde sıcak gelişmeler! Motorsiklette çifte infaz! Tek yol, onlarca isim, örtüşen dakikalar! Hatice ve Cahit Paslı çifti kıskançlık cinayetine mi kurban gitti? Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı Atv canlı yayınında.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2022, 13:02 Güncelleme 14 Ocak 2022, 13:02
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 14 Ocak 2022 | Şen Kardeşler cinayetinde 15 ay sonra gelen gözaltılar!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

İki kardeşin ölüm gecesi! Dehşet evinin tek tanığı, dikkat çeken ipuçları! Deliller, iddialar, suç aleti... Hatay2daki Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin cinayetinde sıcak gelişmeler!

Motorsiklette çifte infaz! Tek yol, onlarca isim, örtüşen dakikalar! Hatice ve Cahit Paslı çifti kıskançlık cinayetine mi kurban gitti?

İki kardeşi birbirinden uzaklaştıran çifte cinayet! Tartışmaların merkezindeki isimler, tereddütte bırakan zaman aralığı... Beyaz araçla cinayetin işlendiği bölgede görüldüğü söylenen Halil Avcı, Müge Anlı canlı yayınında.

Muğla'da çifte cinayet! Yakın ilişkiler, uzak olmayan ihtimaller... Hatice Paslı ile ilişki yaşadıklarını kabul eden Özay Zor, eşi ve kayınpederi ile stüdyoda! Muğla Fethiye cinayetinde ayyuka çıkan dedikodular herkesi şoke etti.

Sahte altınlarla kandırdılar, kaçarak evlendiler! Yalan ve gerçek arasındaki ince çizgi! İddialar hatalar pişmanlıklar. Mehmet Karaşahin affedilecek mi?

Akıl bulandıran yaşantılar! Tuhaf temaslar, şaşırtan kuşkular... Muğla'daki çifte cinayette katil kim?

İzine rastlanamayan 84 yaşında bir adam, sorular ve kuşkularla dolu sözler! Yaşıyor mu yoksa benzetiliyor mu? Faik Koçsoy'un kaybı Müge Anlı'da!

Cinayete kurban giden çoban çift! Keçilerini kontrol edeceklerdi av tüfeği ile öldürüldüler! Pusu mu kuruldu? Hatice ve Cahhit Faslı'yı kim öldürdü?