MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 7 Ocak 2022 | Kalp krizinden öldüğü sanıldı, darp edildiği mezarı açılınca anlaşıldı

84 yaşında kayıp bir adam, yanıt bulması gereken sorular, şaşırtıcı ifadeler... Yaşıyor olabilir mi? 5 çocuk babası Faik Koçsoy'a ne oldu? Müge Anlı dokunuşu ile değişen hayatlar... 72 yıl kardeşinin kimliği ile yaşadı, senelerdir beklediği mucize gerçek oldu! 74 yaşında ismine ve benliğine kavuştu! Kalp krizinden öldüğü sanıldı, darp edildiği mezarı açılınca anlaşıldı. Çelişkiler, kuşku uyandıran ifadeler... Gizlenen gerçekler... 46 yaşındaki Ecevit Anladı'nın ölümü ve daha fazlası Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2022, 13:03 Güncelleme 07 Ocak 2022, 13:03
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 7 Ocak 2022 | Kalp krizinden öldüğü sanıldı, darp edildiği mezarı açılınca anlaşıldı

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

84 yaşında kayıp bir adam, yanıt bulması gereken sorular, şaşırtıcı ifadeler... Yaşıyor olabilir mi? 5 çocuk babası Faik Köoçsoy'a ne oldu?

Müge Anlı dokunuşu ile değişen hayatlar... 72 yıl kardeşinin kimliği ile yaşadı, senelerdir beklediği mucize gerçek oldu! 74 yaşında ismine ve benliğine kavuştu!

Kalp krizinden öldüğü sanıldı, darp edildiği mezarı açılınca anlaşıldı. Çelişkiler, kuşku uyandıran ifadeler... Gizlenen gerçekler... 46 yaşındaki Ecevit Anladı'nın ölümü Müge Anlı'da!

Bir sabah evden çıktı, bir daha geri dönmedi. Yıllardır izine rastlanmayan yaşlı adamı neden kimse aramadı? İhmalkarlık mı kasti mi? Soru işaretleri, suçlamalar... 84 yaşındaki Faik Koçsoy'un kaybı...

Arkadaşları ile buluşacaktı, ne gören oldu ne duyan... Kamera kayıtları ailenin şüphesi! 23 yaşındaki Batuhan Yiğit'le ilgili sıcak gelişme!

Müge Anlı dokunuşu ile değişen hayatlar... 72 yıl kardeşinin kimliği ile yaşadı, senelerdir beklediği ismine ve benliğine kavuştu! İlklerin heyecanı, tatlı telaşlar... Kimlik hayali gerçek olan Fatma Korkmaz Müge Anlı canlı yayınında.

Babalarını arayan 3 kız kardeş, iddiaların odağında abi, yıllardır ne gören ne de duyan var! 84 yaşındaki Faik Korksoy'un kaybı...

Hayal kırıklığı, pişmanlık, yüzbinlerce lira... Songül Kaçağın kendisini dolandırdığını iddia ettiği sevgilisi Okan Yılmaz, Müge Anlı canlı yayınında.

Eşinin kuşkusu mezarı açtırdı, gerçek ortaya çıktı! Bir kadının çare arayışı, kahvehanedeki kavga, darp bulguları ve soru işaretleri... Ölümünden kimler sorumlu?

Ecevit Anladı hayatını nasıl kaybetti?

Dramlarla dolu bir ömür, 72 yıllık emanet bir hayat. Çözülemeyen kimlik sorunu... Elif Gezen'in gözyaşları dinecek mi?

2.5 yıllık hasretin son bulduğu an, baba - kızın lavuşma anı... 25 yıllık evlilikte yeni bir adım, yeni bir başlangıç! Yayın sonrası neler yaşandı?