Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün kim kazandı, kim birinci oldu? 17 Eylül Cuma Yemekteyiz puan durumu! Büyük ödül 15 bin TL...

17 Eylül Cuma Yemekteyiz puan durumu günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Bugün 15 bin TL'lik büyük ödülü kazanan isim merak ediliyor. 5 yarışmacının yarıştığı programda bugün bir kişi 15 bin TL'yi alacak. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün kim kazandı, kim birinci oldu? İşte son dakika 17 Eylül Cuma Yemekteyiz puan durumu...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2021, 18:36 Güncelleme 17 Eylül 2021, 19:45
Zuhal Topal’la Yemekteyiz bugün kim kazandı, kim birinci oldu? 17 Eylül Cuma Yemekteyiz puan durumu! Büyük ödül 15 bin TL...

İÇİNDEKİLER

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın sonuna gelindi. Bugün kazanan yarışmacı belli olacak. Büyük ödül 15 bin TL olarak açıklandı. Hafta içi her gün bir yarışmacının mutfaktaki marifetlerini sergileyip haftanın en yüksek puanını almaya çalıştığı programda kazanan isim merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün kim kazandı, kim birinci oldu? İşte 17 Eylül Cuma Yemekteyiz puan durumu...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BUGÜN KİM KAZANDI, KİM BİRİNCİ OLDU?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın birincisi ve 15 bin TL'yi kazanan isim açıklandı. 15 bin TL'lik ödülü kazanan isim ÖZLEM oldu.

İşte hafta boyunca verilen puanlar;

ÖZLEM ÇELİK KAÇ PUAN ALDI?

Oğulcan: 4

Zübeyde: 5

Büşra: 4

Mustafa: 4

OĞULCAN YILDIZ KAÇ PUAN ALDI?

Özlem Çelik: 1

Zübeyde Kırkdeveli: 2

Büşra Yıldız: 1

Mustafa Gültekin: 3

Zuhal Topal : 1

ZÜBEYDE KIRKDEVELİ KAÇ PUAN ALDI?

Özlem Hanım: 4

Oğulcan Bey: 5

Mustafa Bey: 3

Büşra Hanım: 3

BÜŞRA KAÇ PUAN ALDI?

Zübeyde Hanım: 1

Oğulcan Bey: 3

Özlem Hanım: 2

Mustafa Bey: 2

YENİ HAFTADA KİMLER YARIŞACAK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni sezona 13 Eylül'de başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı 17 Eylül'de ilk haftayı bitirdi. Cuma günü kazanan isim Özlem oldu. 20 Eylül'de de yeni yarışmacılar olacak. Yeni yarışmacıların isimleri henüz belli olmadı.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Oyunculukla başladığı ekran macerasını sunuculukla devam ettiren Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Zuhal Topal, üniversite sınavlarında Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü ve aynı zamanda yetenek sınavıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazandı. Fakat tercihini küçük yaşlardan bu yana ilgi duyduğu tiyatrodan yana kullandı. 1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde okumaya başladı.

1996 yılında özel bir tiyatroda iki ayrı çocuk oyununda başrol oynadı. 1997 yılında Müjdat Gezen ile birlikte Kanal D televizyonunda sunuculuk yaptı.

1997 yılında konservatuarın son sınıfında iken "Sevda Kondu" adlı dizide Erdal Özyağcılar'ın kızı rolünde oynadı.

Zuhal Topal bir çok reklam filmi ve çeşitli organizasyonlarda yer aldı, birçok tv dizisinde, reklam filminde, tiyatro sahnelerinde oyunculuk, dublaj sanatçılığı ve tv sunuculuğu yaptı.

Zuhal Topal, 2003 yılında başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın oynadığı Sihirli Annem dizisinde Suzan karakteri ile tanındı. 2004 yılında Halide Edip Adıvar'ın kitabından uyarlanan Yol Palas Cinayeti filminde Sacide karakterini canlandırdı.