Yemekteyiz Büşra Yıldız'ın menüsü ne, kaç puan aldı? Büşra Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının dördüncü gününde Büşra Yıldız yarışıyor. Diğer 4 yarışmacı ve Zuhal Hanım'ı evinde ağırlayacak olan Büşra Hanım'ın menüsü ve aldığı puan merak edildi. 5 yarışmacının 5 gün boyunca yarıştığı programda Cuma günü bir isim birinci olacak ve büyük ödülü kapacak. Bugün diğer rakiplerine mutfaktai tüm hünerlerini sergileyecek olan Büşra Yıldız hakkında bir çok soru araştırılıyor. Peki Büşra Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne? Yemekteyiz Büşra Yıldız'ın menüsü ne, kaç puan aldı?

Giriş Tarihi 17 Eylül 2021, 13:26 Güncelleme 17 Eylül 2021, 19:46
Yemekteyiz Büşra Yıldız’ın menüsü ne, kaç puan aldı? Büşra Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne?

İÇİNDEKİLER

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yarışmacısı belli oldu. Programın en genç yarışmacısı Büşra bugün 5 çeşit yemek yaparak en yüksek puanı almaya çalışacak. Mutfaktaki tüm hünerlerini sergileyen Büşra Yıldız haftanın birincisi olabilecek mi? Zuhal Topal'ın keyifli sunumuyla TV ekranlarında yayınlanan yemek yarışma programında bugün Büşra Yıldız merak edildi. Peki Büşra Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne? Yemekteyiz Büşra Yıldız'ın menüsü ne, kaç puan aldı?

BÜŞRA YILDIZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, İNSTAGRAM HESABI NE?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacısı Büşra Yıldız 29 yaşındadır. Güzel yarışmacı ön lisans eğitiminde halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü tamamladı. 9 aylık evilidir. Eşinin adı Ufuk'dır. Büşra Yıldız'ın Instagram hesabı ise @busrayildizz9'dur.

YEMEKTEYİZ BÜŞRA YILDIZ'IN MENÜSÜ NE, KAÇ PUAN ALDI?

Büşra Yıldız'ın aldığı puanlar şöyle;

Zübeyde Hanım: 1

Oğulcan Bey: 3

Özlem Hanım: 2

Mustafa Bey: 2