Zübeyde Kırkdeveli menüsü ne, kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kimdir, kaç yaşında nereli?

Yemek yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Zübeyde Kırkdeveli yarışacak. Zübeyde Hanım'ın bugünkü menüsü ve kaç puan aldığı merak ediliyor. Ayrıca özel hayatı da araştırılıyor. Bugünkü bölümde Zübeyde Hanım gözyaşlarına boğuldu. Diğer yarışmacıların üzerine çok gelmesi nedeniyle ve yaşadığı stres yüzünden Zübeyde Hanım kendini tutamayarak ağladı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kimdir, kaç yaşında nereli? Zübeyde Kırkdeveli menüsü ne, kaç puan aldı?

Giriş Tarihi 16 Eylül 2021, 15:25 Güncelleme 16 Eylül 2021, 16:15
Zübeyde Kırkdeveli menüsü ne, kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kimdir, kaç yaşında nereli?

İÇİNDEKİLER

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in üçüncü bölümünde Zübeyde Hanım yarışacak. TV8 ekranlarında yayınlanan programın bugünkü yarışmacısı Zübeyde Kırkdeveli hakkında bir çok soru merak edildi. Programın izleyicileri Zübeyde Kırkdeveli kimdir, kaç yaşında, nereli? Zübeyde Kırkdeveli ne iş yapıyor, kaç puan aldı, menüsü ne? şeklindeki soruları araştırıyor. Bizler de Zübeyde Kırkdeveli hakkında merak edilenlerin detaylarına haberimizde yer verdik.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ ZÜBEYDE KIRIKDEVELİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Reklamcılıktan emekli olan Zübeyde Kırkdeveli 16 yıldır bekardır. Bekar oldığınu üzerine basa basa söylemek istediğini belirten Zübeyde Hanım evinde dört vantilatör ile yaşıyor.

İstanbul doğumlu olan Zübeyde Hanım 56 yaşındadır. Yarışmada kısmetinin açılabileceği yönündeki sözleri karşılığında Zuhal Topal kahkahaya boğuldu. Oğulcan Bey'i mutfağa almayacağını söyleyen Zübeyde Hanım yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyedi.

Zübeyde Kırkdeveli'nin Instagram hesabı: @zbyde_40develi

ZÜBEYDE HANIM'IN MENÜSÜ NE, KAÇ PUAN ALDI?

15 Eylül puan durumu açıklandı. İşte Zübeyde Hanım'a diğer yarışmacıların verdiği puanlar;

Özlem Hanım: 4

Oğulcan Bey: 5

Mustafa Bey: 3

Büşra Hanım: 3