Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 11 Haziran ATV YOUTUBE linki! Tandırda cesetleri bulundu! Kayseri'deki cinayette on dakika itirafı!

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (11 Haziran 2021) neler yaşandı? Kardeş kurbanı çift! Tandırda cesetleri bulundu! Acılı evlattan yürek sızlatan sözler! "Üstüne toz konduramadığım annemin üzerine kürek dolusu toprak attılar!" O isim neler anlattı? Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk cinayetinde son durum! Kayıp bir adam ihtimaller ve şüpheler! Borç mu borçlular mı? Hüseyin Kök'ün şüpheli kaybında yeni gelişmeler... Ormana gitti bir daha geri dönmedi. Borç para define merakı endişeli aile Müge Anlı'dan yardım istiyor. 27 yaşındaki Abdülkadir Dursun nerede? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 07 Haziran 2021, 10:07 Güncelleme 12 Haziran 2021, 08:49
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 11 Haziran ATV YOUTUBE linki! Tandırda cesetleri bulundu! Kayseri’deki cinayette on dakika itirafı!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayını ve son bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (11 Haziran) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV YOUTUBE - TIKLA

Kardeş kurbanı çift! Tandırda cesetleri bulundu! Acılı evlattan yürek sızlatan sözler! "Üstüne toz konduramadığım annemin üzerine kürek dolusu toprak attılar!" O isim neler anlattı?

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk cinayetinde son durum!

Kayıp bir adam ihtimaller ve şüpheler! Borç mu borçlular mı? Hüseyin Kök'ün şüpheli kaybında yeni gelişmeler...

Ormana gitti bir daha geri dönmedi. Borç para define merakı endişeli aile Müge Anlı'dan yardım istiyor. 27 yaşındaki Abdülkadir Dursun nerede?

Ölümle tehdit etti, eski eşi ile kayboldu. İki kardeşin hesaplaşması, seri cinayetler! Bağ evini mi paylaşamadılar?

22. günde gelen haber! Kayseri'deki kayıp çift bulundu mu? Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk olayında son dakika gelişmesi...

Ağaç kesmek için ormana gitti bir daha geri dönmedi. Dolandırıcılık iddiaları, şaşırtıcı tepkiler! 69 yaşındaki Hüseyin Kök'e ne oldu?

Gözaltında 2. gün! Kayseri'de hareketli anlar devam ediyor. Anlaşmazlığa düşüreno ev Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk'le ilgili sıcak gelişmeler Müge Anlı'da.

Dondurma almaya diye çıktı evli ve 2 çocuklu adamla kaçtı! Pes dedirten sözler, bir babanın feryadı!

18 yaşındaki Kübra evine dönecek mi?

15 yaşında anne oldu 7 aylık bebeği ile kayboldu. Hasta yatağındaki annenin çığlığı, çarpıcı iddialar, inanılmaz suçlamalar. Bebeği ile bulunan Ümmügülsüm'den gelişmeler Müge Anlı canlı yayınında.

Kayseri Emniyeti'nde hareketli saatler! Akılalmaz olaylar, inanılmaz iddialar, dayı yeğen emniyette! Kayıp Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk'ten sıcak gelişmeler!

3 şüpheli evlerinden alındı! Kayıp çiftin iki oğlu ellerindeki ses kayıtlarını emniyete iletti. İncelenen ses kayıtlarının ardından Yusuf Turhan, eşi ve oğlu evlerinden alındı.