Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 16 Nisan Cuma YOUTUBE linki Fadime Arslan nasıl öldü? Çocukları ve torunları adliyede!

Atv canlı yayınında başarıdan başarıya imza atan Müge Anlı'da bugün, (16 Nisan 2021) neler oluyor? Şüpheli bir yangın, ev arkadaşı kurtuldu 37 yaşındaki adam can verdi. O gün neler yaşandı? İddiaları odağındaki Ali Demriel canlı yayında... Biri 13 diğeri 15 yaşındaki iki arkadaş gözü yaşlı iki anne... Kayıp çocuklarla ilgili sıcak gelişme... Dayaktan mı öldü boğularak mı öldürüldü? 88 yaşındaki Fadime Arslan'ın şüpheli ölümünde kan donduran iddialar devam ediyor. Çocukları ve torunu adliyede! 13 ve 8 yaşındaki kız kardeşler... Bir sabah evden çıktılar kayıplara karıştılar... Kız kardeşlerle ilgili sıcak gelişmeler ve daha fazlası Atv canlı yayınında.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2021, 10:09 Güncelleme 16 Nisan 2021, 18:31
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 16 Nisan Cuma YOUTUBE linki Fadime Arslan nasıl öldü? Çocukları ve torunları adliyede!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı son bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (16 Nisan) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

'YAKTILAR BENİM YAVRUMU'

Şüpheli bir yangın, ev arkadaşı kurtuldu 37 yaşındaki adam can verdi. O gün neler yaşandı? İddiaları odağındaki Ali Demriel canlı yayında...

Biri 13 diğeri 15 yaşındaki iki arkadaş gözü yaşlı iki anne... Kayıp çocuklarla ilgili sıcak gelişme Atv Müge Anlı canlı yayınında...

Dayaktan mı öldü boğularak mı öldürüldü? 88 yaşındaki Fadime Arslan'ın şüpheli ölümünde kan donduran iddialar devam ediyor. Çocukları ve torunu adliyede!

13 ve 8 yaşındaki kız kardeşler... Bir sabah evden çıktılar kayıplara karıştılar... Kız kardeşlerle ilgili sıcak gelişmeler ve daha fazlası Atv canlı yayınında.

Mezarı başında kavga evde dans! Fadime Arslan'ın şüpheli ölümü Müge Anlı'da!

Şüphei bir yangın! Ev arkadaşı kurtuldu 37 yaşındaki adam can verdi. Şüpheler ve iddialar. Salih Demirel nasıl öldü?

Annesi markete gitti, küçük kız kayıplara karıştı. 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi ile ilgili sıcak gelişmeler ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

88 yaşındaki kadın nasıl öldü? Değişik işkencelere maruz kalan Fadime Arslan'ın ölümünde kan donduran iddialar...

Konya Selçuklu'da yaşanan apartman görevlisi Mehmet Pehlivan (50) 5 Nisan'dan bu yana kayıp... Eşi ile problemi olmadığını belirten Fadime Hanım, aralarında alacak meselesi bulunan Ahmet Tarhan'ı suçladı. Mehmet Pehlivan'ın hayatından şüphe duyan Fadime Pehlivan eşinin, benim başıma bir şey gelirse bu adamdan bil dediğini aktardı. Eşinin Tarhan'a 74 Bin TL para verdiğini ancak paranın geri ödenmediğini iddia etti. Fadime Hanım eşinin başına Ahmet Tarhan tarafından bir şey getirildiğini öne sürdü ve gözyaşlarını tutamadı.

Şüpheli bir yangın ev arkadaşı kurtuldu, 37 yaşındaki adam can verdi. Şüpheler ve iddialar... Salih Demirel nasıl öldü?

Evlenmeye kararlı genç aşıklar. Kızı eve dönsün isteyen bir anne. Aradaki buzlar eriyecek mi?

Dehşet evinde 2 gelin! İşkence iddiaları ve çok daha fazlası... Fadime Arslan'ın ölümündeki şüpheler ve kan donduran detaylar Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Kayıp figüran. Dizi setinden çıktı bir daha haber alınamadı. İhsan Okşak ile ilgili sıcak gelişme...

Müge Anlı çağrıda bulundu milyonlar bağış için yarıştı.