Müge Anlı atv SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 2 Nisan Cuma YOUTUBE linki ! Erol Karakoç'un itiraf şok 'beni kirletti'

Hayatını kaybeden 62 yaşında bir kadın, babalarını suçlayan çocuklar, şüpheler iddialar ve soru işaretleri... Ayten Sevim neden öldü? Eşi ve kızları Müge Anlı'da... Kaptırılan miras paraları krediler, arabalar, milyonu aşan yüz binlerce lira... Emekli hostes Nalan Ülker'in dolandırılma iddiası. 8 yıldız kayıp olan Sevdiye Yıldız hakkında şoke eden detaylar. Nursel Yüksel'le yasak aşk yaşayan, dolandırıldığını iddia eden Erol Karakoç ve daha fazlası ATV Müge Anlı 2 Nisan Cuma son bölümde.

Giriş Tarihi 29 Mart 2021, 10:11 Güncelleme 02 Nisan 2021, 13:06
Müge Anlı atv SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 2 Nisan Cuma YOUTUBE linki ! Erol Karakoç’un itiraf şok ’beni kirletti’

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (2 Nisan Cuma) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor..

MÜGE ANLI 2 NİSAN SON BÖLÜM

Müge Anlı'da trajikomik bir olay yaşandı. Evli Erol Karakoç, eşiyle canlı yayına çıktı. Cansu isimli sevgilisinin, 1 milyon 200 bin lirasını çaldığını belirten Karakoç, "Arabada üzerime atladı. Kadınlığını kullanıp beni kirletti" ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden 62 yaşında bir kadın, babalarını suçlayan çocuklar, şüpheler iddialar ve soru işaretleri... Ayten Sevim neden öldü? Eşi ve kızları Müge Anlı'da...

Müge Anlı canlı yayınında Mürettin Sevim'in eşi Ayten Sevim'i durumu kritik olmasına rağmen hastaneden aldığı ve İstanbul'a gittiği ortaya çıktı.

Ayten Sevim'in oğlu Ertuğrul Sevim'in stüdyoda söylediği sözler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Müge Anlı'nın 'Baban annene bir şey yaptıysa yine ona sahip çıkacak mısın?' sorusuna 'Ben babamın her türlü arkasındayım. Cezaevine girse de onu ilk ben görmeye giderim' deyince stüdyo buz kesti. Müge Anlı, Ertuğrul Sevim'in bu sözlerine tepki gösterdi.

Biri akraba öteki sevgilisi Güvendi borç batağına düştü. Kaptırılan miras paraları krediler, arabalar, milyonu aşan yüzbinlerce lira... Emekli hostes Nalan Ülker'in dolandırılma iddiası Müge Anlı Atv canlı yayınında...

Kayıp çift bulundu, telefonlar kilitlendi! Onlarca mağdur gözü yaşlı çocuklar... İddiaların odağındaki isim konuştu! 3 çocuk annesi Emel Şimşek ve erkek arkadaşının akılalmaz sözleri Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek!

Herkes onu konuştu o kayıplara karıştı! Yaşananlar için ne diyor? İddiaların odağındaki Fatih Sönmez'den şok sözler! Hiçbirine inanmadı, kararını değiştirmedi. Birliktelik yaşadığı erkek arkadaşıyla kaybolduktan 45 gün sonra Müge Anlı ve ekibi sayesinde bulunan Emel Şimşek ve sevgilisi Müge Anlı canlı yayınında...

'ET TIRNAKTAN AYRILMAZ' DEDİKLERİ BU İŞTE!

Cuma günü yayında annesine sarılmayarak tepki çeken Emel Şimşek, hafta sonunu annesiyle geçirmesinin üzerine kararını değiştirdi. Sevgilisini artık istemediğini ve hatta tutuklanmasını istediğini ifade eden Şimşek sonunda annesine sarıldı, evlatlarıyla telefonda gözyaşları içinde konuştu.

Şantaj, dolandırıcılık ve daha bir çok iddia ile Müge Anlı telefonlarını kilitleyen Emel Şimşek'in sevgilisi Fatih Sönmez ise kaçarken Müge Anlı ekibine yakalandı ve bugün için geleceğini 'Müge Anlı'dan kaçılmaz, anladım' sözleriyle ifade eden Sönmez, bir kez daha kaçtı, yayına gelmedi.