Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 26 Mart 2021 Cuma ATV linki YOUTUBE 45 gün sonra bulunan Emel Şimşek'ten canlı yayında şok hareket!

Müge Anlı canlı yayında bugün (26 Mart 2021) neler yaşandı? Köprüde kayboldu bir türlü bulunamadı! Kameradaki son anlar... Şahap Örcün'ün kaybı Atv canlı yayınında. 45 gündür kayıptı gözyaşları yerini mutluluğa bıraktı. 3 çocuk annesi kadın ve birliktelik yaşadığı kişi bulundu, 'Beni merak etmesinler mutluyum' dedi. Canlı yayına çıkan Emel Şimşek'ten annesine şok hareket! Eşinden kaçtı yaşadığı şehri terk etti. Şantaj ve tehdit iddiası... İki çocuk annesi Lale Şekeroğlu nerede? İstanbul'dan kayboldı günlerdir ortada yok! 3 çocuk babası taksiciden sıcak gelişme ve daha fazlası Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde...

Giriş Tarihi 22 Mart 2021, 10:14 Güncelleme 26 Mart 2021, 15:16
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 26 Mart 2021 Cuma ATV linki YOUTUBE 45 gün sonra bulunan Emel Şimşek’ten canlı yayında şok hareket!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (26 Mart 2021) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Köprüde kayboldu bir türlü bulunamadı! Kameradaki son anlar... Şahap Örcün'ün kaybı Atv canlı yayınında.


45 gündür kayıptı gözyaşları yerini mutluluğa bıraktı. 3 çocuk annesi kadın ve birliktelik yaşadığı kişi bulundu, 'Beni merak etmesinler mutluyum' diyen Emel Hanım, kavuşma anı sırasında annesinden uzak durarak tepki çekti. Komşusuna sarılan Emel Şimşek'in bu tavrının ardından yayına bağlanan kızının annesine duyduğu özlem yürek sızlattı. Emel Şimşek ise buz gibi tavırlarıyla Müge Anlı ve ekranları başındaki izleyiciye 'pes' dedirtti.


Eşinden kaçtı yaşadığı şehri terk etti. Şantaj ve tehdit iddiası... İki çocuk annesi Lale Şekeroğlu nerede?


İstanbul'dan kayboldı günlerdir ortada yok! 3 çocuk babası taksiciden sıcak gelişme...

Köprüde kayboldu, bir türlü bulunamadı, kameradaki son anlar... Şahap Örcün bulundu mu?

Kuzeninin 15 yaşındaki kızını kaçırdı! Korkunç suçlamalar... 15 yaşındaki Melahat Güllü nerede? 20 Mart'tan bu yana haber alınamayan Melahat ve onu kaçıran 31 yaşındaki Halil isimli akraba hakkında ortaya atılan iddialar şoke edecek cinsten...

Müge Anlı'da akılalmaz bir olay daha yaşandı. Gaziantep'te oturan 15 yaşındaki Melahat Güllü, 20 Mart cumartesi günü evden çıktı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Genç kızın annesi Gülay Güllü ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Gözü yaşlı kadın, "Kızımı kuması olan kuzenim Halil Buluş (31), Hatay'a kaçırdı. Kızıma yılbaşı gecesi içki içirmiş. Karısının yanında istismarda bulunmuş. Zorla sahip olmuş. İlaç attı herhalde. Madde içiyor. Kızımı ya satacak ya da öldürecek" iddialarını ortaya attı. Müge Anlı ise bu sözler üzerine "Yuh artık" diye çıkıştı.

Daha sonra canlı yayına Halil Buluş'un eşi Firdevs Hanım katıldı. Telefonla bağlanan kadın, "Yalan söylüyor. Onunla diyaloğa girmek istemiyorum. Kızını çok seviyorsa neden dün akşam arayıp, 'Kızımın başlık parasını verin bu olay kapansın' dedi" diye konuştu.
15 yaşındaki kız bulundu, taraflar ise Atv canlı yayınında konuşuyor...

3 çocuk annesi bir kadın, birliktelik yaşadığı bir adam aynı anda kayboldular... Emel Şimşek ve 42 yaşındaki erkek arkadaşı nerede?

3 çocuk babası taksici kavga etti bir daha ulaşılamadı. Ergün Çanakçı'nın kaybı ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Bir anda kayboldu, korkutan iddialar, karşılıklı suçlamalar... Yalova'da kaybolan Ferhan Tetik'ten son dakika gelişmesi!

Yalova'daki evinden çıkıp kayıplara karışan Ferhan Tatik'in cesedi 6 gün sonra bulundu. Kesin ölüm nedeni ise henüz belirlenemedi.

Köprüde kayboldu, hiçbir yerde bulunamadı. Suya mı atladı, borçları yüzünden kaçtı mı? Suda ve karada arama çalışmaları Atv canlı yayınında. Şahap Örcün nerede?

50 gündür kayıptı, Zilan bulundu mu? Kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki Zilan'dan son dakika gelişmesi ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayınında.

Garip bir karar! Köprüdeki son anlar... Kendisini Seyhan'a mı bıraktı yoksa kaçtı mı? Baraj gölü didik didik ediliyor! Şahap Örcün'ün kaybında son durum ne?

İş görüşmesi yapacaktı, doğum gününde kayıplara karıştı. Soru işaretleriyle dolu kayıp! 2 çocuk babası adam nerede? Ferhan Tetik'in kaybında yakınları kimi suçladı?

İddiaların odağındaki eş Hülya Tetik, Müge Anlı canlı yayınında...

17 yaşında kayıp bir çocuk, gözü yaşlı bir anne! Umut Kemal Akçay 19 Mart'tan bu yana nerede?

En son köprüde görüldü, bir daha izine rastlanmadı. Ölüme mi gitti, borçları yüzünden kaçtı mı? Arama çalışmalarında son durum ne?

Görgü tanıkları ne diyor? Kamera görüntüleri ortaya çıktı! 53 yaşındaki Şahap Örcün'ün esrarengiz kaybında 15. gün. Seyhan didik didik aranıyor.

Bursa'ya gitmeye karar verdi bir anda kayıplara karıştı. 2 çocuk babası Ferhan Tetik nerede?