Müge Anlı ATV CANLI YAYIN İZLE 12 Mart 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Çıplak fotoğraflarıyla başvurdu: 'Eski eniştem bana tecavüz etti'

Müge Anlı Atv canlı yayında bugün (12 Mart 2021) neler yaşanıyor? Eski enişte için inanılmaz iddialar! Dolandırma, istismar, işkence, darp şantaj zehirleme... Abdurrahman Çığ ve ailesinin enişteleriyle yaşadıkları şoke edecek! Kardeşini bulup ilik nakli yaptırmak istiyor. Hatice Hanım mı Dede Bey mi? DNA sonuçları için gri sayım başladı. Terziye emanet edildi, Almanya'ya evlatlık verildi.  34 yıl sonra aynı sokakta Tolga Tapanoğlu'nun ailesini arama öyküsü Müge Anlı canlı yayınında...

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 10:16 Güncelleme 15 Mart 2021, 10:08
Müge Anlı ATV CANLI YAYIN İZLE 12 Mart 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Çıplak fotoğraflarıyla başvurdu: ’Eski eniştem bana tecavüz etti’

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (12 Mart 2021) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İZLE YOUTUBE- TIKLA

Eski enişte için inanılmaz iddialar! Dolandırma, istismar, işkence, darp, şantaj, zehirleme... Abdurrahman Çığ ve ailesinin enişteleriyle yaşadıkları şoke edecek!

Kardeşini bulup ilik nakli yaptırmak istiyor. Hatice Hanım mı Dede Bey mi? DNA sonuçları için gri sayım başladı.

Terziye emanet edildi, Almanya'ya evlatlık verildi. 34 yıl sonra aynı sokakta Tolga Tapanoğlu'nun ailesini arama öyküsü Müge Anlı canlı yayınında...

Cinayeti itiraf etti! Tek başına mı işledi? Mervenur Polat cinayetinde son dakika gelişmesi!

Antalya'da cansız bedeni bulunan Mervenur Polat'ın (20) ölümüne ilişkin 5 kişi tutuklandı. Muratpaşa ilçesinde işlenen cinayete ilişkin 6 zanlı gözaltındaydı. Sorguları sürerken; olayla ilişkili olduğu öne sürülen bir kişi daha yakalandı. 7 zanlı; emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra mahkemeye sevk edildi.



Cinayeti itiraf eden Cüneyt Akyol; olay günü genç kadınla tartıştıklarını, Mervenur'un kendisine hakaret ettiğini öne sürdü, kadını darbettikten sonra iple boğduğunu itiraf etti. Akyol sonra da cesedi kokmaması için folyoya sardığını anlattı. Mervenur'un cansız bedenini, Cüneyt Akyol'un babasının evine götüren kurye arkadaşı da ifade verdi.

Kurye, Akyol'un camdan atarak kendisine verdiği halının içinde cansız beden olduğunu bilmediğini söyledi, taşıdığı yükün elbise olduğunu zannettiğini iddia etti.


Cüneyt Akyol; ''canavarca hisle eziyet ederek öldürme'' ve ''nitelikli cinsel saldırı'' suçlarından tutuklandı. Zanlılardan 4'ünün de; ''suçu gizleme ve suç delillerini yok etme'' suçlarından tutuklanmalarına karar verildi. 2 kişi ise serbest kaldı.

Antalya'da yaşayan Mervenur Polat 19 Ekim 2020'de kaybolmuştu 4,5 ay sonra 8 Mart'ta bir evin çatısında cansız bedeni bulunmuştu.

Samsun'da kayboldu, terk edilen bir minibüs, tehlikeli gelişmeler...

Kayıp Adem Bozkurt'un öldürüldüğü ortaya çıktı. 3 kurşunla öldürülmüş olarak bulundu.

Birlikte kaçtılar, ayrı düştüler... Evlenmek istediler... Aleyna ve İshak'ın kavuşma öyküsü...

Terziye emanet edildi Almanya'ya evlatlık verildi. 34 yıl sonra aynı sokakta Tolga Tapanoğlu'nun ailesini arama öyküsü...

İnanılmaz iddialar... Dolandırma istismar işkence, darp şantaj zehirleme... Abdurrahman Çığ ve ailesinin enişteleriyle yaşadıkları Müge Anlı canlı yayınında herkesi şoke edecek!

Öldürdü, paketledi, moto kuryeyle cesedi yolladı, aylarca çatı katında sakladı. İfadeler itiraflar... Ne dediler kimi suçladılar? Mervenur Polat cinayetinde son dakika gelişmesi! Bir numaralı şüpheli Cüneyt Mervenur Polat cinayetini itiraf etti! İple boğarak öldürdüğünü itiraf eden Cüneyt Akyol ve 5 şüphelinin sorguları tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen isimler Adliye'ye sevk ediliyor.

20 yaşındaki Mervenur Polat'ın Cüneyt Akyol tarafından tarafından iple boğularak öldürüldüğü belirlendi. Katil zanlısının dışarıdan anlaşılmayacak şekilde folyoyla sardığı saptanan cesedi, kurye S.G.'ye verdiği, S.G.'nin de cesedi bacaklarının arasına alıp, halı gibi taşıdığı tespit edildi.

Atv'nin sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te işlenen korkunç cinayet Türkiye'nin gündemine oturdu. Olayın bir numaralı şüphelisi Cüneyt Akyol, cinayeti itiraf etti.

Polat'ı iple boğarak öldürdüğünü söyledi. Müge Anlı canlı yayınında flaş bir gelişme yaşandı. Talihsiz kadının cesedinin, balkondan atıldığı ortaya çıktı. Kadının cesedinin ise motosikletli kurye tarafından taşındığı anlaşılmıştı.

ABLASI İDAM İSTEDİ!

Müge Anlı'nın canlı yayına katılan Mervenur Polat'ın ablası ise gözyaşlarını tutamadı. Genç kadın şunları söyledi: "Kardeşimin cesedi o kadar kötü durumdaydı ki tabutla gömdüler. Bizim yüreğimizi yaktılar. En ağır cezayı almalarını istiyorum. Bu caniler idam edildilsin"

Aleyna ve İshak evlenecek mi? Baba onaylıyor abla istemiyor. Sağlık raporu ne çıktı? Savcılık hangi kararı aldı? 20 yaşındaki zihinsel engelli genç kızla ilgili sıcak gelişme...

8 sevgilisi vardı 8 parçaya bölündü. Yasak ilişki kurbanı oldu! Süleyman Akbaba cinayetinde davada son durum!

Bir anda kayıplara karıştı, minibüsü bulundu kendisi yok! 3 ayrı evde 3 sevgili... Adem Bozkurt'un şüpheli kaybı Müge Anlı canlı yayınında araştırılıyor.

2 kadın terziye emanet eti bir daha gelen olmadı, Almanya'ya evlatlık verildi. Tolga Tapanoğlu'nun filmleri aratmayan öyküsü Müge Anlı canlı yayınında.

1 numaralı şüphelinin akılalmaz planı, peş peşe gelen gözaltılar... Mervenur Polat cinayetinde son dakika gelişmeleri Müge Anlı'da...

Kendisi kayboldu, aracı terk edilmiş bir halde bulundu! 48 yaşındaki 2 çocuk babası Adem Bozkurt'a ne oldu?

Zihinsel engeli bulunan Aleyna Şeker, onu kaçıran genç bir aşık! İshak ve Aleyna evlenebilir mi? İki gencin kaderini belirleyecek raporun sonucu Atv canlı yayınında açıklanıyor. Baba onaylıyor, abla karşı çıkıyor. Aileler ne karar verecek? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

2 kadın terziye emanet etti bir daha gelen olmadı. Almanya'ya evlatlık verildi. Tolga Tomaroğlu'nun filmleri aratmayan öyküsü Müge Anlı'da...

20 yaşındaki bir çocuk annesi Merve Nur Polat, 19 Ekim 2020 tarihinde Antalya'daki evinden bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyleyip çıktıktan sonra bir daha haber alınamamıştı. Genç kızın Kayseri'de oturan ablası Ebru Köse ise 4 aydır haber alamadığı kardeşinin hayatından endişeli olduğunu söyleyerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

4 aydır aranıyordu 20 yaşındaki genç anne

Görgü tanıklarının Müge Anlı'ya aktardığı bilgilere göre genç kadının son görüldüğü yer Cüneyt Akyol isimli erkek arkadaşının eviydi. Merve Nur'u son gören kişiler ise Cüneyt ve iddiaların odağındaki bir diğer isim olan Gökhan'dı.

Son görüldüğü yerin olduğu iş hanındaki esnaflar ve görgü tanıkları, Merve'nin bulunduğu handa kötü şeyler yaşandığını dile getirdiler. En çarpıcı iddia ise Merve Nur Polat'ın Cüneyt tarafından tecavüze uğradığıydı. Merve Nur Polat'ı son gören kişi olan Gökhan Hamurcu'nun ifadeleri ise şüphelerin artmasına neden oldu. "Merve Nur, o gün Cüneyt'in evinde Cüneyt tarafından tecavüze uğradı. O'nu gördüğümde yorganın altında ağlıyordu ve Cüneyt bana da Merve'yle beraber olmak ister misin diye sordu. Bu soru ve gördüğüm manzara karşısında ne yapacağımı bilemedim ve 6 metre yükseklikten atlayarak kaçtım. Gökhan'ın verdiği bu ifade ise ne o gün yanında olan arkadaşları ne de Müge Anlı tarafından inandırıcı bulunmadı. Olaya tanık olan Ferdi ve İbrahim ise Gökhan'ı tedirgin gördüklerini belirtti.

MERVE NUR CİNAYETİNDE KORKUNÇ DETAY

Öldürüp paketledi, kurye ile eve gönderdi

Müge Anlı'nın günler süren ısrarı ayrıntıları önemseyişi, 4 aydır aranan Merve Nur'la ilgili detaylara ulaştırmayı gün geçtikçe kolaylaştırıyordu. Günler sonra dün baş şüpheli olan Cüneyt, Müge Anlı'yı arayarak itiraf etti. Cüneyt, Merve Nur'u kendisinin öldürmediğini, Gökhan'ın yayında bahsettiği gibi bir tecavüz olayının olmadığını, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah olduğunda Merve Nur'un öldüğünü ve Gökhan'ın evden kaçtığını söyledi. Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen Cüneyt, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını dile getirdi.

Yapılan bu itiraf üzerine Cüneyt Akyol, Antalya Emniyeti tarafından gözaltına alınırken bir diğer şüpheli Gökhan ise canlı yayında gözaltına alınarak Antalya Cinayet Büroya gönderildi.

Evden çıkamayan genç bir kadın! O gün neler oldu? 4 aydır kayıp olan 20 yaşındaki Mervenur Polat bulundu mu? Antalya'da hareketli saatler! Eş zamanlı operasyon, ifadeler, korkunç gerçekler...

4 aydır kayıp olan Mervenur Polat'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kaçak baş şüpheli Cüneyt kıskıvrak yakalandı, 5 kişi gözaltına alındı. Kan donduran gerçek ise 1 çocuk annesi Mervenur'un öldürüldükten sonra paketlenip kurye ile babasının evine gönderilmesi oldu.

Ankara'da kayboldu, erkek arkadaşıyla bulundu. 20 yaşındaki engelli kızla ilgili sıcak gelişmeler ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.