Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 5 Mart 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Mervenur Polat bulundu mu? Dehşete düşüren iddia...

Müge Anlı Atv canlı yayında bugün (5 Mart 2021) neler yaşandı? İş hanındaki ev, evden çıkamayan genç bir kadın! Birbirini suçlayan taraflar, dehşete düşüren iddialar... O gün neler oldu cinayete mi kurban gitti? 20 yaşındaki Mervenur Polat bulundu mu? Müge Anlı'yı çileden çıkaran Mersin olayında sıcak gelişme! 4 günlük endişe, dakikalar içinde gelen müjde! Zihinsel ve bedensel engelli kızla ilgili yeni gelişmeler ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 01 Mart 2021, 10:30 Güncelleme 05 Mart 2021, 19:17
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 5 Mart 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Mervenur Polat bulundu mu? Dehşete düşüren iddia...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (5 Mart 2021) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

İş hanındaki ev, evden çıkamayan genç bir kadın! Birbirini suçlayan taraflar, dehşete düşüren iddialar... O gün neler oldu cinayete mi kurban gitti? 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın şüpheli kaybı Müge Anlı'da...

Müge Anlı'yı çileden çıkaran olayla sıcak gelişme! Mersin'de 8 gün sonra bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi ve amcasının kuzenini kaçırmakla suçlanan Sergen Uysal hakkında son dakika gelişmesi...

4 günlük endişe, dakikalar içinde gelen müjde! Zihinsel ve bedensel engelli kızla ilgili yeni gelişmeler ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında...

4 aydır kayıp bir kadın, birbirlerini suçlayan görgü tanıkları. 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın kaybında cinsel istismar iddiası ortalığı karıştırdı. Yeni gelişmeler Atv canlı yayınında...

Mersin'de kayboldu, günlerdir bulunamadı. 25 Şubat'ta amcasının oğlu Sergen'in kaçırdığı iddia ediliyordu. 15 yaşındaki Sıla bulundu!

Ailesini arayan Erman'a göz yaşartan destek! Kan olmaya can olmaya koştu. İlik nakli bekleyen Erman Akalp olayında son durum ne?

Orman'da mı kayboldu, ortadan mı kaldırıldı? Aylardır nerede? 67 yaşındaki Fatma Çeri bulundu mu?

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyor. Mervenur Polat'ın en son ev olarak kullanılan ve birçok erkeğin gittiği bir iş hanında kaldığı ortaya çıkmıştı.

ETRAFI TEMİZLEDİ

Olaya tanık olan diğer iki isim ise Ferdi ve İbrahim, Gökhan'ı tedirgin gördüklerini belirtti. İddiaların odağındaki bir diğer isim Cüneyt'in etrafı temizlemesi ve üzerindeki kıyafeti çöp poşetine atması cinayet iddialarını güçlendirdi.

İFADELERİ İNANDIRICI BULUNMADI

Cüneyt Akyol'a ait eve birkaç kez gittiğini söyleyen Gökhan Hamurcu ve iki arkadaşının ifadeleri ardından kayıp dosyasının cinayete dosyasına dönüşmüş olabileceği iddiaları üzerinde duruluyor. Mervenur Polat'ı üzerinde çarşaf çekmiş halde gördüğünü belirten Gökhan Hamurcu, şunları ifade etti:

"Cüneyt, Mervenur ile evin 2. katındaydı. Cüneyt yukardan seslenip beni çağırdı. İçeri girdiğimde Cüneyt çıplaktı ve üzerine bir kırmızı bornoz giymişti. Mervenur'un üstündeki kıyafetler ise koltuğun üzerindeydi. Çıplak haldeydi üzerine çarşafı çekmiş ağlıyordu. Benden yardım istemedi. Cüneyt ise Mervenur'a sus işareti yapıyordu."

Programı katılan Aziz Kaya ise Gökhan ve Cüneyt'in, Mervenur'a hayatını kaybetmesine neden olacak bir yasadışı madde içirttiklerini, bu yüzden Mervenur'un hayatını kaybettiğini, sonrasında da kaçtıklarını düşündüğünü söyledi.

Gökhan Hamurcu ise Cüneyt'in Mervenur'a tecavüz ettiğini kendisine de teklif ettiğini ancak kendisinin bu teklif üzerine korkup kaçtığını söyledi.

39 yıl önce evlatlık verildi, ilik nakli için biyolojik ailesini arıyor. Erman Akalp'in film gibi yaşam öyküsü...

Erman'ın kardeşi olduğunu belirten Hatice Hanım stüdyoda...

SILA UYSAL BULUNDU MU?

24 Şubat Çarşamba günü, Mersin Yenişehir'den kaçırıldı. 26 yaşındki kuzeni tarafından kaçırıldığı iddia ediliyor. Daha önce de Sergen adlı kuzeni tarafından kaçırıldı.

3 aydır kayıp Fatma Çeri nerede? Kestane toplamak için çıktı bir daha haber alınamadı.

Ocak 1982'de Isparta'da evlatlık alındı ilik nakli için biyolojik ailesini arıyor... 39 yıl önce evlatlık verildi 4 yıl önce gereği öğrendi. 3 ay önce lösemi hastalığına yakalanan ve ilik nakli için ailesini arayan Erman Akalp'in film gibi yaşam öyküsü izleyenleri gözyaşlarına boğacak.

20 yaşında genç bir kadın iş hanındaki korkunç manzara, ürkütücü iddialar...4 aydır gizlenen gerçekler...Mervenur Polat'ın şüpheli kaybında şok gelişmeler...

3 aydır kayıp bir kadın! Kestane toplamak için çıktı bir daha izine rastlanmadı. 67 yaşındaki 3 çocuk annesi Fatma Çeri'ye ne oldu?

Evlerine hırsız girdi, Aras köpeği de götürdü. Ebru Göktaş'ın can dostuna hasreti Müge Anlı sayesinde son buldu.