Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 26 Şubat 2021 Cuma | ATV YOUTUBE Eşinin arkadaşından hamile kalan Büşra'nın büyük sırrı!

Esra Erol canlı yayınında bugün, (26 Şubat 2021 Cuma) neler yaşandı? Zeynep son sözü söylemeye, son kararını vermeye geliyor! Annesiyle mi gidecek, yoksa kendine yeni bir hayat mı kuracak? Havva'yı gözyaşlarına boğacak müjdeli o haber ne? Esra Erol'un Havva'ya sürprizleri daha bitmedi! 6 ay önce kocası Latif'den ayrılan Şennur'un bir garip hayat hikayesi...Evlatlarına hasret bir annenin feryadı! 23 yıldır kızı Şerife ve 16 yıldır da diğer kızı Elif'in sesine, kokusuna hasret bir anne! Tek isteği evlatlarına kavuşmak! Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2021, 16:50 Güncelleme 26 Şubat 2021, 18:30
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 26 Şubat 2021 Cuma | ATV YOUTUBE Eşinin arkadaşından hamile kalan Büşra’nın büyük sırrı!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ve çok daha fazlası Atv Esra Erol'da canlı yayınında.

ATV CANLI YAYIN ESRA EROL SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE- TIKLA

Zeynep son sözü söylemeye, son kararını vermeye geliyor! Zeynep ne yapacak? Annesiyle mi gidecek, yoksa kendine yeni bir hayat mı kuracak? Büyük yüzleşmede son perde!


Sevgilisi Mustafa ve ailesi Büşra'ya hangi oyunu oynadı? Hangi büyük sırrın ortaya çıkmasını istemediler? Büşra'nın kaçışının sır perdesi...

Havva'yı gözyaşlarına boğacak müjdeli o haber ne? Esra Erol'un Havva'ya sürprizleri daha bitmedi!


6 ay önce kocası Latif'den ayrılan Şennur'un büyük isyanı! Bir garip hayat hikayesi!


Evlatlarına hasret bir annenin feryadı! 23 yıldır kızı Şerife ve 16 yıldır da diğer kızı Elif'in sesine, kokusuna hasret bir anne! Tek isteği evlatlarına kavuşmak!

Büşra, Esra Erol'a herkesten sakladığı neyi itiraf edecek? Büşra'dan şok açıklama!

Havva'yı gözyaşlarına boğacak müjdeli o haber ne? Esra Erol'un Havva'ya sürprizleri daha bitmedi!


18 yaşındaki Zeynep ile ilgili korkutan şüphe ve çok konuşulacak son dakika gelişmesi! 18 yaşındaki Zeynep'ten haber var mı?


"Karım Özlem, dayımın oğlu Alper Vural ile kaçtı giderken 5 yaşındaki oğlumu da yanında götürdü" diyen Okan Bey'in isyanı!

14 ŞUBAT ESRA EROL'DA YAŞANANLAR

Yavuz Bey stüdyoya gelecek mi? Büyük yüzleşmede ikinci perde!


"Sosyal medyada yer alan uygunsuz videodaki kadın sensin diye kocam bana iftira attı" Filiz Hanım'ın çok konuşulacak isyanı!


Evde temizlik yaparken gizlice annesinin telefonunu aldı, bir anda ortadan kayboldu! Gülcünaz Hanım'ın kızı Zeynep ile ilgili büyük şüphesi!


Bitti denilen 43 yıllık evlilikte Süleyman amcanın son kararı çok şaşırtacak! Havva teyze şimdi ne yapacak?

43 yıllık evlilik yıkılacak mı yoksa karı-koca barışacak mı? Havva teyzenin kocası Süleyman Esra Erol'da canlı yayınında.

Bu görüntüler çok konuşulacak! Karısı Büşra, en yakın arkadaşıyla kaçtı o da yetmedi "Karnımdaki bebeğin babası sen değilsin" dedi!

Aytaç'tan çok konuşulacak skandal sözler!

En son 12 yaşındayken annesini gördü ve 12 yıldır annesinden hiçbir haber alamıyor!

Hayriye teyze ve adını "Esra" koyduğu ineğiyle Ordu'da ki köyünden canlı yayın!


İsmigül Hanım, kızı Züleyha ile stüdyoda karşı karşıya gelecek!


Kocası bir mektup bıraktı ve 1 Şubat'ta kayıplara ansızın ortadan kayboldu! Giden kocasının ardından isyan eden Havva'nın tek isteği bir an önce kocasını bulmak!

Evler ayrıldı, 43 yıllık bir yuva kocasının kötü alışkanlığı yüzünden yıkılma noktasına geldi! Havva teyzenin giden kocasının ardından feryadı!
hafta sonu neler yaşandı?