Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 19 Şubat 2021 Cuma | YOUTUBE linki Sevgi ve Mehmet'in bitmeyen kavgasında şok itiraf

Esra Erol canlı yayınında bugün, (19 Şubat 2021 Cuma) neler yaşandı? Düğüne gidiyorum" diyen kocası Mehmet'i kendi elleriyle hazırladı! Sevda Hanım'ın kocası meğer kendi nişanına gidiyormuş! O da yetmedi bir başkasından 3 çocuk dünyaya getirdi! Bitmeyen kavgada şok gelişme... Son kez konuşacak son sözü söyleyecek! Annesiyle gitmeyen Nilüfer, son kararını açıklamaya geliyor. Nilüfer nereye gidecek? Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayda son perde! Son kararı Zekiye verecek. Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol son bölümde.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2021, 17:08 Güncelleme 19 Şubat 2021, 18:58
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 19 Şubat 2021 Cuma | YOUTUBE linki Sevgi ve Mehmet’in bitmeyen kavgasında şok itiraf

İÇİNDEKİLER

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer aldı.

ATV CANLI YAYIN ESRA EROL SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Düğüne gidiyorum" diyen kocası Mehmet'i kendi elleriyle hazırladı! Sevda Hanım'ın kocası meğer kendi nişanına gidiyormuş! O da yetmedi bir başkasından 3 çocuk dünyaya getirdi! Bitmeyen kavgada şok gelişme...

Son kez konuşacak son sözü söyleyecek! Annesiyle gitmeyen Nilüfer, son kararını açıklamaya geliyor. Nilüfer nereye gidecek?

Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayda son perde! Son kararı Zekiye verecek, son sözü Zekiye söyleyecek... Dün gece neler yaşandı? Serap'ın son hamlesi ne oldu? Zekiye, Ömer'i affedecek mi?

"Zenginim, yakışıklıyım nazar değdi" dedi, baldız terörüne isyan etti! Yuvamı yıktılar dediği iki baldız canlı yayında! Büyük yüzleşme büyük hesaplaşma! "

Kayınpeder-gelin karşı karşıya gelecek! Bugün yüzleşme vakti! Kayınpederi Turgut, Zekiye'yi evden attı!


"Zenginim yakışıklıyım nazar değdi" dedi, baldız terörüne isyan etti! İki baldız canlı yayında!


Kayıp Vildan ile ilgili korkutan şüphe ve herkesi şok edecek son dakika gelişmesi! Yüzde 80 bedensel engelli kızı Vildan 2.5 yıldır nerede?


Zekiye Ömer'i affedecek mi yoksa boşanacak mı? Zekiye'nin herkesi şok edecek son kararı ne?


Bu iddia çok konuşulacak! 21 yaşındaki üniversite öğrencisi kızları Kübra, evli olan Kadir Tuncay ve onun karısıyla aynı evde yaşıyor!

Zekiye ve kocası Ömer'e meydan okumak için Serap stüdyoya geliyor! Kim doğruyu söylüyor?


Bereket Hanım'ın kızı Suna herkesi şok edecek itiraflarıyla stüdyoda! Kayıp kızı Suna'yı Esra Erol buldu!


Annesiyle gitmeyen Nilüfer son kararını açıklamaya geliyor! Nilüfer nereye gidecek?

Canlı yayın bitti Ömer çileden çıktı! Ömer'i bu kadar öfkelendiren ne oldu? Herkesi şok edecek o anlar!


"Yakışıklı ve zenginim diye nazara geldik" diyen Ömer, karısı Rabia ile canlı yayında karşı karşıya gelecek!

1.5 aylık hamile olan iddiaların odağındaki Serap canlı yayında! Gerçekler bugün ortaya çıkacak!


"Nazar değdi, kem gözlere geldik! Baldızlarım ve kayınvalidem yuvamı yıktı, karım Rabia'yı elimden aldılar" diyen Ömer Bey'in feryadı!


Akılalmaz yalanlar, korkutan büyük şüphe! 18 yaşındaki kızı Suna 23 Ocak'ta ortadan kayboldu!


"Düğüne gidiyorum" diyen kocası Mehmet'i kendi elleriyle hazırladı! Sevda Hanım'ın kocası meğer kocası kendi nişanına gidiyormuş! O da yetmedi bir başkasından 3 çocuk dünyaya getirdi! Sevda'nın tek isteği kocasını bulup bir an önce boşanmak!