2021'in ilk dizisi Akıncı ATV'de başlıyor! Akıncı fragmanına yoğun ilgi! Oyuncu kadrosunda kimler kimler var...

2021'in ilk dizisi Akıncı ATV'de başlıyor! Akıncı fragmanına yoğun ilgi! Oyuncu kadrosunda kimler kimler var... Atv, diziseverleri mutlu etmeye devam ediyor. 1 Ocak 2021’de atv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Akıncı dizisinin ilk bölüm fragmanı büyük ilgi görürken, afişlerle birlikte heyecan arttı. Yeni yılın ilk dizisi Akıncı Atv ekranlarınd, köklerini Osmanlı tarihinden alan şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatacak. Sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosu ile heyecan dolu bir hikayeye hazır mısınız? İşte 2021'in ilk dizisi Akıncı fragmanı, oyuncu kadrosu ve çekildiği yerler...

Giriş Tarihi 27 Aralık 2020, 09:50 Güncelleme 27 Aralık 2020, 10:20
2021’in ilk dizisi Akıncı ATV’de başlıyor! Akıncı fragmanına yoğun ilgi! Oyuncu kadrosunda kimler kimler var...

İÇİNDEKİLER

2021'in ilk dizisi Akıncı ATV'de başlıyor! Akıncı fragmanına yoğun ilgi! Oyuncu kadrosunda kimler kimler var.... Sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosu ile heyecan dolu bir hikayeye hazır mısınız? İşte 2021'in ilk dizisi Akıncı fragmanı, oyuncu kadrosu ve çekildiği yerler...

2021'in ilk dizisi Akıncı'nın çekildiği yerler, oyuncu kadrosu ve yayınlanan Akıncı fragmanı ve tanıtımları diziseverler tarafından büyük bir heyecanla araştırılıyor. İşte reyting rekortmeni dizilerin kanalı ATV'nin 2021 yılının ilk dizisi Akıncı hakkında merak edilenler...

YENİ YILIN İLK DİZİSİ: AKINCI

atv ekranlarında izleyicisine kısa sürede kavuşacak olan Akıncı'nın yayın tarihi açıklandı. Sıra dışı senaryosu, aksiyon sahneleri ve dev oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Akıncı, yeni yılın ilk günü 1 Ocak 2021 Cuma günü saat 20:00'de atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Akıncı dizisi yönetmen koltuğunda kim var? Sıra dışı senaryosu ile dikkat çeken Akıncı dizisi, ilk fragmanında oyuncu kadrosunu izleyicisi ile paylaştı. Yayınlanan afişin ardından büyük bir merak uyandıran Akıncı nerede çekiliyor?

AKINCI DİZİSİ YÖNETMEN KOLTUĞUNDA KİM VAR?

Atv ekranlarında 1 Ocak 2021 gününde yayına başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Veli Çelik oturuyor. Dizinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp / NTC Medya üstleniyor.


AKINCI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Fragmanları yayınlanmaya başladığından beri Türk televizyonlarına farklı bir soluk getireceği belli olan Akıncı'nın konusu ise; şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesidir. Bol aksiyon sahnelerinin yanında hayatın içinden birçok konunun de işlendiği Akıncı'yı kaçırmayın!

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un en sevilen bölgelerinden biri olan Kuzguncuk başta olmak üzere, İstanbul'un pek çok tarihi semtinde çekimleri devam eden Akıncı'nın aynı zamanda dizi-film sektöründe sık sık kullanılan platolarda da sahneleri yer alıyor.