Kuruluş Osman'dan rakiplerine büyük fark! 1 ay içerisinde aldığı ödüllerle rekor kırdı...

Kuruluş Osman rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Atv'nin yurt içi ve yurt dışında büyük rağbet gören dev prodüksiyonlu dizisi Kuruluş Osman, bir ay içerisinde aldığı ödül sayısı ile rakiplerini açıkara geride bıraktı. Atv'nin reyting rekorlarını altüst eden dizisi Kuruluş Osman ikinci sezona bomba gibi giriş yaparken, aldığı ödüller dünyada elde ettiği başarıyı bir kez daha gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 09 Aralık 2020, 13:15 Güncelleme 09 Aralık 2020, 13:43
Kuruluş Osman’dan rakiplerine büyük fark! 1 ay içerisinde aldığı ödüllerle rekor kırdı...

İÇİNDEKİLER

KURULUŞ OSMAN 37. BÖLÜM 3. FRAGMANI İZLE - TIKLA

Kuruluş Osman'dan rakiplerine büyük fark! 1 ay içerisinde aldığı ödüllerle rekor kırdı...Yapımını Bozdağ Film'in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki ikinci sezonda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinden inmeyen 'Kuruluş Osman', bu yıl da ödülleri toplamaya devam ediyor. Son bir ayda dört farklı ödüle layık görülen Kuruluş Osman, yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada elde ettiği başarıyı, aldığı ödüllerle taçlandırdı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen, İstanbul Üniversitesi öğrencileri tarafından iki aşamalı olarak kullanılan toplam 135 bin oy sonucunda dağıtılan "Altın 61 Ödülleri"nde "Yılın En İyi Erkek TV Yıldızı" kategorisinde ödülün sahibi Burak Özçivit olurken, "Yılın En İyi Senaristi" kategorisinde ise ödül başarılı yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ'a verildi.

Uluslararası Venedik TV Ödülleri'nde En İyi Dizi seçilerek Altın Heykel kazanan ve büyük sükse yapan 'Kuruluş Osman', Altın Palmiye Ödülleri'nde ise "Yılın TV Dizisi: Kuruluş Osman" ve "Yılın Yapımcısı: Mehmet Bozdağ" ödüllerinin sahibi olmuştu.

KURULUŞ OSMAN 37. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

Radyo ve Televizyon Gazeteciler Derneği tarafından verilen Medya Oscarları'nda "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülü Burak Özçivit'e giderken, 'Kuruluş Osman' son olarak da İstanbul Üniversitesi Proje Kulübü tarafından ödüle değer bulundu.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', her çarşamba atv'de...