ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Zeynep Bıyık'ın gözyaşları ile başlayıp mutlulukla biten dolandırılma hikayesi...

Müge Anlı canlı yayınında bugün (4 Kasım Müge Anlı ile Tatlı Sert Atv) neler yaşandı? Didik didik arandılar, hiçbir yerde bulunamadılar. Zeliha ve Cevdet Uysal'ın esrarengiz kaybında şüphelerin odağında bir dayı ve geçmişten gelen olaylar, 'Kandırıldım' diyen Zeynep Bıyık'ın mutluluk gözyaşları, Kadir Sarı'nın şüpheli kaybı ve epilepsi nöbetiyle başlayan trajik bir hikaye yer alıyor. Müge Anlı, İzmir depremzedeleri için Müge Anlı ve Aşevi Dostları Kampanyası ile bugün yayın başında 5 milyon 626 bin lira bağış topladı ve bu rakam yayın sonuna kadar hızla arttı. Son dakika haberleri ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 04 Kasım 2020, 10:16 Güncelleme 04 Kasım 2020, 12:58
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Zeynep Bıyık’ın gözyaşları ile başlayıp mutlulukla biten dolandırılma hikayesi...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün (4 Kasım 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

'Kandırıldım' dedi, kaybettiği varlığını oğlundan istedi. Çareyi Müge Anlı'da arayan Zeynep Bıyık'ın gözyaşları ile başlayıp mutlulukla biten dolandırılma haberi...

Şüphelerin odağında bir dayı, Zeliha ve Ceydet Uysal'ın şüpheli kaybında son durum ne? Didik didik arandılar, hiçbir yerde bulunamadılar. Geçmişten gelen olaylar, bitmeyen tartışma... Cevdet ve Zeliha Uysal çifti kayboldu, gözler o isme çevrildi. Bünyamin Bey'in arsa hırsı Uysal çiftinin sonu mu oldu? Uysal çiftinin kuşu dolu kaybı Müge Anlı'da araştırılıyor.

49 yaşındaki Kadir Sarı nerede? 7 çocuk babası bayram sabahı evinden çıktı, 3 yıldır haber alınamadı! Kadir Sarı'nın şüpheli kaybı...

Epilepsi nöbetiyle başlayan trajik bir hikaye! Minik oğlundan ayrılmak zorunda kaldı, bitmeyen evlat özlemi oğlunu arayan Nezafet Çarpar'ın 26 yıllık hasreti Müge Anlı'da!

MÜGE ANLI YARDIM KAMPANYASINA DESTEK OLMAK İÇİN...

Cep telefonlarınızdan Tüm GSM operatörlerden 2868' e BAĞIŞ yazıp bir kısa mesaj (SMS) göndererek ihtiyaç sahiplerimiz için 10 TL'lik destekte bulunabilirsiniz.

PATİLİ DOSTLARINI DA UNUTMADI!

Anlı, 'Depremde sadece insanlar değil patili dostlarımız da etkilendi. Patibuldular'a binlerce mesaj geldi. Biz de katkımız olması için Patibuldular çatısı altında panikleyerek evden kaçan, sahiplerinin hayat neşesi olan patileri dostlarımızı ailelerine kavuşturmaya çalışalım' diyerek, İzmir de depremi yaşayan patileri sıcak yuvalarına kavuşturmak için ekranda başından fotoğraflarını yayınlayarak bilgi verdi.