ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Zeliha ve Cevdet Uysal'ın esrarengiz kaybında o isim konuşuyor!

Müge Anlı canlı yayınında bugün (Müge Anlı ile Tatlı Sert) neler oluyor? 2 Kasım 2020 Pazartesi günü Müge Anlı'da, Zeliha ve Cevdet Uysal'ın esrarengiz kaybında gözler o isme çevrildi. Şüphelerin odağında dayı Müge Anlı canlı yayınında! Zeynep Bıyık paralarını ve tapularını geri alabilecek mi? 14 yaşında lise öğrencisi Sancaktepe'de kayboldu, 39 yaşındaki genç ise Avcılar'da kayıplar karıştı! Müge Anlı'da son dakika gelişmeleri Atv Müge Anlı canlı yayınında!

Giriş Tarihi 02 Kasım 2020, 10:14 Güncelleme 02 Kasım 2020, 12:48
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE!  Zeliha ve Cevdet Uysal’ın esrarengiz kaybında o isim konuşuyor!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün (30 Ekim 2020 Cuma) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Bir anda kayboldular, her yer didik didik arandı, hiçbir ize rastlanmadı! Bitmeyen tartışma... Cevdet ve Zeliha Uysal çifti kayboldu, gözler o isme çevrildi. Bünyamin Bey'in arsa hırsı Uysal çiftinin sonu mu oldu? Uysal çiftinin kaybında şüphelerin odağındaki dayı Müge Anlı canlı yayınında konuşuyor!

Elinde değneği ile geldi, oğlunu ve gelinini suçladı. Zeynep Bıyık paralarını ve tapularını geri alabilecek mi?