Maria ile Mustafa’yı alt üst edecek gizemli kişinin sırrı ne? Maria ile Mustafa yeni bölümde heyecan dorukta...

Atv'nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa yeni bölümde heyecan yine dorukta. Mustafa'dan hiç vazgeçmeyen Maria, sevdiğini hastaneye yetiştirmeyi başaracak. Başrollerini Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştığı Maria ile Mustafa 9. yeni bölümde aşıklar kavuşuyor. Galip’in yıllardır sakladığı kişinin kimliği nihayet ortaya çıkıyor. Peki, Maria ile Mustafa’yı alt üst edecek bu gizemli kişinin sırrı ne? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Kasım 2020, 18:16 Güncelleme 01 Kasım 2020, 18:31
Maria ile Mustafa’yı alt üst edecek gizemli kişinin sırrı ne? Maria ile Mustafa yeni bölümde heyecan dorukta...

İÇİNDEKİLER

Çekimleri Kapadokya'nın eşsiz doğasında gerçekleştirilen, başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent'in paylaştığı "Maria ile Mustafa" yeni bölümleriyle her Pazar Atv ekranlarında.

MARİA İLE MUSTAFA KONUSU NEDİR?

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alıyor.

MARİA İLE MUSTAFA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Maria ile Mustafa dizisi eşsiz güzelliğiyle büyüleyen Nevşehir ilinde Ürgüp, Göreme ve Kapadokya'da çekiliyor.

MARİA İLE MUSTAFA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maria, Mustafa'yı hastaneye yetiştirmeyi başarır. Herkes Mustafa'nın hayatta olduğu sevincini yaşarken Gonca fena halde köşeye sıkışır. Gonca bu defa da işin içinden sıyrılmayı başarabilecek midir?

Polise gidip suçunu itiraf eden Müjdat, Gonca'yı da ele verecek midir?

Galip'in yıllardır sakladığı kişinin kimliği nihayet ortaya çıkar. Maria ile Mustafa'yı alt üst edecek bu gizemli kişinin sırrı nedir? Derneğin ödül gecesinde yaşananlar Nihat ve Nadire ilişkisini yeni bir noktaya mı taşıyacaktır?

Rüzgar'ın her şeyi göze alıp konağa gelmesi Nisan'ı zor durumda bırakırken, Zeyno'nun beklenmedik hamlesi hangi büyük olaylara sebep olacaktır?