Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye 2020 yılbaşı özel konuğu Merve Dizdar nereli?

Merve Dizdar, O Ses Türkiye 2020 yılbaşı özel programının konuğu oluyor. Söylediği şarkı ile adından söz ettiren Merve Dizdar'ın hayat hikayesi seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Merve Dizdar nereli? İşte Merve Dizdar ile ilgili merak edilenler...

Giriş Tarihi 31 Aralık 2019, 18:49 Güncelleme 31 Aralık 2019, 18:49
Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye 2020 yılbaşı özel konuğu Merve Dizdar nereli?

İÇİNDEKİLER

Merve Dizdar kimdir? O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla ekranlara geliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı özel programında ünlü isimler yarışıyor. O Ses Türkiye'nin bu seneki konuğu Merve Dizdar oldu. O Ses Türkiye izleyicileri Merve Dizdarn hayat hikayesini araştırmaya başladı. Peki, Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Merve Dizdar nereli? İşte Merve Dizdarn hayatı...

MERVE DİZDAR KİMDİR? KİMDİR?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp, halen devam etmektedir.

İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite'de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır.

Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.