14 Ekim Müge Anlı son bölüm izle - Nazlı Dere'nin katili kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında son dakika gelişmesi!

Müge Anlı'da son dakika Nazlı Dere gelişmesi! Atv ekranlarında hafta içi he gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü programında, Esenyurt'taki evinde boğazı kesilmiş bir halde bulunan 67 yaşındaki Nazlı Dere'nin katili hakkında sıcak gelişmeler yaşandı! Vahşice işlenen Esenyurt cinayetinde Nazlı Dere'nin katili kim? Müge Anlı'nın bugünkü programında neler yaşandı merak ediyorsanız, 14 Ekim Müge Anlı son bölümü izleyebilirsiniz!

Giriş Tarihi 14 Ekim 2019, 10:08 Güncelleme 14 Ekim 2019, 17:41
14 Ekim Müge Anlı son bölüm izle - Nazlı Dere’nin katili kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında son dakika gelişmesi!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı son bölümde Nazlı Dere'nin katili hakkında sıcak gelişmeler yaşandı. Esenyurt'taki evinde boğazı kesilmiş bir şekilde ölü olarak bulunan Nazlı Dere'nin katili kim? Müge Anlı ve ekibinin yakından takip ettiği Nazlı Dere cinayetinde son dakika gelişmeleri için, 14 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümü izleyebilir, gün içerisinde yaşanan sıcak gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz!