Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmesi! Kuzeniyle birlikte olan Mehmet Taşdelen gözaltına alındı! 6 Eylül Müge Anlı izle!

Müge Anlı canlı yayınında 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ın başına ne geldiği araştırılıyor. Hafta içi her gün Atv ekranlarında birbirinden ilginç olayların aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, 18 Temmuz günü kaybolan 42 yaşındaki Ayşe Altuntaş hakkında son dakika gelişmeleri aktarıldı! Mehmet Bey'in kuzeni Ayşe Altuntaş ile ormanda cinsel ilişkiye girdiğini açıklaması üzerine dehşet veren detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Hepsi ve daha fazlası için 6 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert tek parça full izleyebilirsiniz!

Giriş Tarihi 06 Eylül 2019, 10:11 Güncelleme 06 Eylül 2019, 19:03
Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmesi! Kuzeniyle birlikte olan Mehmet Taşdelen gözaltına alındı! 6 Eylül Müge Anlı izle!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmeleri! Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün, 42 yaşındaki 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş hakkında yeni gerçekler ortaya çıkıyor. Ayşe Altuntaş, 18 Temmuz'da sabaha karşı 5'de evden çıktı ve bir daha haber alınamadı. Müge Anlı, Ayşe Altuntaş ile son görüşen kişi olan kuzeni Mehmet Bey'e ulaştı. Mehmet Bey, Müge Anlı canlı yayınında bulunduğu itiraflarla herkesi şok etti. Fatma Uyanık davasındaki son durum... Hepsi ve daha fazlasını 6 Eylül Müge Anlı tek parça full izleyebilirsiniz!