Müge Anlı son bölümde Ecrin bebekle ilgili son dakika gelişmesi! 23 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm full tek parça izle

Müge Anlı canlı yayınında bugün, Ecrin bebeğin ailesiyle ilgili akılalmaz iddiaların ardı arkası kesilmedi! Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'a ne oldu? Evin yakınındaki foseptik çukurundan sonuç çıktı mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında peş peşe gelen son dakika gelişmeleri! Bolu valiliğinden Müge Anlı'ya teşekkür... Emirhan'ın hayali Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcularla tanışmaktı. Müge Anlı sayesinde hayali gerçek oldu. 1,5 yaşındaki Ecrin halen kayıp. Özkan, parmak izini neden merak etti? Hepsi ve daha fazlası 23 Mayıs Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2019, 10:11 Güncelleme 23 Mayıs 2019, 17:53
Müge Anlı son bölümde Ecrin bebekle ilgili son dakika gelişmesi! 23 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm full tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Ecrin bebekle ilgili son dakika gelişmeleri! 1.5 yaşındaki minik ecrinden tam 16 gündür haber alınamıyor. Peki, evin yakınında bulunan foseptik çukuru açıldı mı? Ecrin bebekle ilgili sıcak gelişmeler 23 Mayıs Atv Müge Anlı son bölümde!

Dilan Güngör'e ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına katılan anne - baba, 13 yaşındaki kızları Dilan Güngör'ün kaçırıldığını iddia etti. Genç kızın başına ne geldi? Merak ettiğiniz tüm gelişmeler için, 23 Mayıs Müge Anlı son bölümü tek parça full zleyebilirsiniz!