‘Tabak kırma trendi’ sosyetiklere pahalıya patlıyor

Fikret Orman’ın, 75 bin TL bıraktığı mekanda kırılan her tabaktan 8 TL alındığı ortaya çıktı. Sosyetenin, bu sıra dışı eğlence için kişi başı en az 240 lira ödemesi ağızları açıkta bıraktı...

Cemiyet hayatının ünlü simaları bu yaz Ege'yi mesken tuttu... Günlüğü bin lirayı aşan şezlong ve localarda kalarak izole bir tatil yaptı. Sosyetenin bu sene en çok uğradığı mekanlardan birisi ise D-Maris'teki Manos isimli Yunan tavernasıydı.

İşadamı Fikret Orman da geçen hafta burada, zevk uğruna çok sayıda tabak kırıp 75 bin TL ödeme yapmıştı. Mekanda tabak başına 8 lira alındığı ortaya çıkarken, mönüdeki fahiş fiyatlar dudak uçuklattı...

Orman ve Tuğba Çoşkun'un gittiği mekanda, kırmak için minimum 30 tabak sipariş etmek zorunlu.
EN PAHALISI YENGEÇ
Balık Çorbası: 125 TL
Karides Çorbası: 155 TL
Midye (6 adet): 155 TL
Levrek: 450 TL
Yengeç bacağı: 1500 TL
Kral yengeç: 2750 TL
Su: 28 TL
Çay: 18 TL
Türk kahvesi: 25 TL

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.