Dereden sosyeteye

Kurbağa budu, popülaritesini yeniden kazandı. Porsiyonu 62 TL olan kurbağa budu, sosyetik sofraların yeniden baş tacı!

Nişantaşı'nda 1982'de açılan Park Şamdan'ın menüsündeki kurbağa budu, son yıllarda eski popülaritesini kaybetmişti. Mekanın Nişantaşı'ndan Kuruçeşme'ye taşınmasıyla menüsünü değiştirmeyen işletmeciler, ufak dokunuşlarla kurbağa budunu yeniden popüler hale getirdi. Park Şamdan'da porsiyonu 62 liradan satılan kurbağa budu, cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin yeniden gözdesi oldu.

Aralarında işkadını Ahu Aysal'dan aynı zamanda avcılıkla ilgilenen işadamı Nurettin Hasman'a kadar birçok sosyetik sima, kurbağa budunun müdavimlerinden. Bu arada menüsünde kurbağa budu olan Park Şamdan'daki diğer gözde lezzetler ise porsiyonu 90 liraya satılan kokoreç, 72 liraya servis edilen ördek dürüm, 120 lira olan mühürlenmiş deniz tarağı ve 50 liraya servis edilen mini hamburger...


X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.