Balık tüketirken nelere dikkat edilmeli? Hasta olabilirsiniz...

Balık tüketiminin bu kadar üzerinde durulmasının nedeni; balıklarda bulunan omega-3 yağ asitlerinin başta kalp hastalıkları, kalp krizi ve kanser olmak üzere birçok hastalık riskini azaltmadaki görevidir. Peki bu olumlu etkilerin yanı sıra bazı balık türlerinin sağlığımız için büyük bir risk oluşturduğunu biliyor musunuz? Hangi balık türlerini tercih edelim? Hangi balıklar sağlığımız için tehlikeli?

Hangi balık türleri insan sağlığı için risk oluşturuyor? Diyetisyen Canse Özcan önemli bilgiler verdi.

DENİZLERDEKİ EN BÜYÜK TEHLİKE: AĞIR METAL KİRLİLİĞİ

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.