İŞKUR aracılığıyla silahlı güvenlik görevlisi alım başvuru şartları nedir? Bugün son gün! 25-45 yaş arası

İŞKUR aracılığı ile 25-45 yaş arası 1'i güvenlik amiri olmak üzere silahlı 20 güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Alınacak güvenlik görevlileri Tekirdağ ilinde bulunan Ares Koruma ve Güvenlik şirketinin bünyesinde daimi olarak istihdam edileceklerdir. İş başvuruları İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en geç 28 Ocak 2020 tarihine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2020, 09:11 Güncelleme 29 Ocak 2020, 09:11
İŞKUR aracılığıyla silahlı güvenlik görevlisi alım başvuru şartları nedir? Bugün son gün! 25-45 yaş arası

İÇİNDEKİLER

İŞKUR aracılığıyla iş ilanları devamlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta açıklanan güvenlik görevlisi ilanlarına baya ilgi olmuştu. Güvenlik görevlisi başvuru ilanı için bugün son gün. İŞKUR'un ''açık iş ilanları'' kategorisinde yayınlanan ilana göre, 25-45 yaş arası silahlı güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Toplamda 20 güvenlik görevlisi alımı yapılacak olup, alınacak personellerden 1'i güvenlik amiri olarak görevlendirilecektir. İş başvuruları İŞKUR şubelerinden veya aşağıda belirttiğimiz link üzerinden online olarak yapılacaktır. İlana İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak sayfamızda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

Kurum tarafından yayınlanan resmi açıklama şöyle;

Malkara, Hayrabolu ve Süleymanpaşa da ikamet eden (5'i yatılı olmak üzere toplamda 20 kişi) 1,75-1,80 boylarında, 25-45 yaş arası bay silahlı güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. (1 kişi de amir vasfında çalışacaktır.)) detaylar görüşmede belirtilecektir.

MEMUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İRTİBAT: 0549 543 27 37 - Cemile Hanım

İlana İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

GÜVENLİK GÖREVLİSİ NEDİR? GÖREVLERİ NELERDİR?

Hemen hemen her yerde ihtiyaç duyulan güvenlik görevlileri; kalabalık alanlarda asayişi daha tenha bölgelerde ise mal güvenliğini de sağlayan ve güvenlik departmanında görev alan kişilerdir. Güvenlik görevlisi olmak için silahlı ya da silahsız olmak üzere iki farklı eğitimi başarıyla tamamlamış olmanız gerekmektedir. Güvenlik görevlisi iş ilanı ile gireceğiniz pozisyon, ekip şefi ve güvenlik müdürü gibi çok daha iyi pozisyonlar için bir ön ayak olacaktır. İnsanların hareketlerini tahmin edebilen, soğukkanlılığını koruyabilen, otoritesini belli edebilen ve insanlarla doğru şekilde iletişime geçebilen kişiler, güvenlik görevlisi iş ilanları ile kendilerine rahatlıkla yeni bir iş bulabilirler.

Güvenlik görevlisi arayan hastaneler, alışveriş merkezleri, fabrikalar dahil olmak üzere tüm özel ve kamu yerleri, başvuruda bulanacak adayların öncelikli olarak pozisyonuna göre silahlı ya da silahsız eğitim belgesinin olmasını ister. Banka gibi güvenliğin daha hassas olduğu yerler silahlı, alışveriş merkezleri gibi yerler ise silahsız güvenlik görevlisi arar. Yönetici eğitimini almış olan güvenlik görevlisi adayları ise her zaman rakiplerinden bir adım daha öndedir. Esnek çalışma saatlerine adapte olabilen, vardiyalı çalışabilen, dış görünüme ve üniformasına dikkat eden kişiler güvenlik görevlisi olarak kariyerlerinde daha yukarılara ulaşabilirler. Aynı zamanda farklı bir şehirde çalışma imkanı da bulunan güvenlik sektöründe, yaşadığınız yerden farklı olarak başka yeri seçerek alternatiflerinizi çoğaltabilirsiniz. Güvenlik görevlisi ilanları arasından dilediğinizi seçerek hemen başvurabilirsiniz

İŞKUR KAYIT NASIL OLUŞTURULUR?

İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR bürolarına gitme vaktiniz bulunmuyor ya da daha kolay bir şekilde İŞKUR kaydınızı yaptırmak istiyorsanız İŞKUR "İnternet Şubesi" size yardımcı oluyor. İŞKUR online şubesini kullanarak da İŞKUR kayıt işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

• İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.

• Açılan İŞKUR E-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır. İŞKUR kayıt işlemi için hangi pozisyonuna uygunsanız o bölümden işleminizi yapabilirsiniz.