TRT yeni personel alımı ilanları ve kadrolar! KPSS'siz TRT'ye personel alımı başvuru şartları nedir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kurum tarafından yayımlanan ilanda başvuru şartları ve başvuru hakkındaki detaylar netleşti. İlanın duyurulmasıyla birlikte başvuru yapmayı düşünenler TRT KPSS şartı olmadan personel alımı hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, TRT personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte ilana dair merak edilen detaylar.... Başvurular trt kariyer portalı üzerinden alınacak. Adaylar https://kariyer.trt.net.tr/ilan/site.aspx adresi üzerinden tüm başvuru şartlarına ulaşarak başvurularını online olarak tamamlayabilirler.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2020, 09:08 Güncelleme 29 Ocak 2020, 09:08
TRT yeni personel alımı ilanları ve kadrolar! KPSS’siz TRT’ye personel alımı başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin ilk devlet televizyonu TRT KPSS şartsız personel alımlarına devam ediyor. Bu bağlamda KPSS şartsız TRT tarafından yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da belirtildi. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağı belirtildi. İlanın açıklanmasıyla birlikte aranan başvuru şartları ve alım yapılacak adayların görevleri de belli oldu. TRT Mobil Jeneratör Elektrik Teknikeri/Teknisyeni alanında alım yapacak. Peki, TRT personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte adaylarda aranan o şartlar....

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TRT PERSONEL ALIMI;

TRT Kariyer portalı üzerinden geçtiğimiz aylarda fazla sayıda personel alımı yaptı. Bu alımların başvuruları da geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Son olarak 3 Ocak 2020 tarihinde 4 farklı kadro için başvuru alımı yapacağını açıkladı. Başvurusu kabul edilen adaylar bu alımlarda ilk olarak genel yetenek sınavına girecekler, ardından insan Kaynakları mülakatına, ardından yabancı dil gerektiren kadrolar için dil sınavı ve son olarak mesleki yeterlilik sınavı gerçekleştirilecek. Prompter Operator, Mobil Jeneratör Teknikeri ve Transmission Controller kadrosundaki alımlar için başvuru şartları haberimizde yer alıyor.

FİZYOTERAPİST BAŞVURU ŞARTLARI;

Fizyoterapist kadrosundaki personel alımlarında Ankara ilinde bulunan birimlerde görevlendirilerek. Adayların Üniversitelerin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinden mezun olması ve daha önce bu alanda 2 yıl iş tecrübesine sahip olması istenilmektedir. Diğer yandan tanı ve tedavi konusunda tecrübesinin olması istenilmektedir. Adayların yeni teknik teknolojiler konusunda hakim olmaları hasta güvenliğinde odalı iletişim yönü kuvvetli ve mesleki gelişimlere önem vermesi istenilmektedir.

TEKNİKER TEKNİSYEN ALIMI;

TRT bünyesinde diğer alım ise Mobil Jeneratör teknikeri veya teknisyeni kadrosunda olacak. Adaylar iki yıllık elektrik yada buna benzer bölümden mezun olması gerekmektedir. Ayrıca Lise mezunu adaylar arasından başvuru yapacak adayların da elektrik veya elektronik tesisat pano monitörlüğü endüstriyel bakım onarım bölümlerinden mezun olması istenilmektedir. Bu alanlarda 2 yıl iş tecrübesi olması gerekmektedir. Adayların c v e CE sınıfı ehliyeti olması, erkek adayların askerliğini tamamlamış olması, vardiyalı çalışmaya uygun olması, sorumluluk sahibi olması, tehlikeli işlerde çalışır belgesine sahip olması istenilen diğer şartlar arasında yer almaktadır

ÜRÜN YÖNETİCİSİ;

Kıdemli ürün yönetici kadrosundaki başvurularda ise adayların 5 yıl tecrübe sahibi olması istenilmektedir. Yönetim liderlik tecrübesine sahip olması gerekmektedir. Dijital pazarlama alanında aktif olarak iki yıl iş tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular trt kariyer portalı üzerinden alınacak. Adaylar https://kariyer.trt.net.tr/ilan/site.aspx adresi üzerinden tüm başvuru şartlarına ulaşarak başvurularını online olarak tamamlayabilirler.

PROJE SORUMLUSU PERSONEL ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Proje yönetimi konusunda 3 yıl tecrübesi bulunan,

Ekip yönetimi konusunda tecrübeli,

İş Kanunu ve İSG Kanunu kapsamında oluşturulan prosedür ve iş talimatlarının uygulanmasını sağlayabilecek,

MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,

İletişim, planlama ve karar verme becerileri gelişmiş,

Problem çözme yeteneğine sahip, sonuç odaklı çalışmaya önem veren

Müşteri odaklı çalışabilen, dışa dönük, iletişim ve sunum becerileri kuvvetli