ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLE - 24 Ağustos 2020 Müge Anlı 13. sezonda flaş gelişmeler...

Müge Anlı Atv canlı yayınında izleyicisi ile buluştu. Hasret bitti, Müge Anlı ekranlara geri döndü. Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Şiar Kılıç'ın şüpheli ölümü, Mehmet Ali Koran'la ilgili yeni gelişmeler, Sinop yangınında son durum ekranlara taşınıyor. Hepsi ve daha fazlası 13. sezonla Atv Müge Anlı canlı yayınında!

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2020, 10:14 Güncelleme 25 Ağustos 2020, 08:31
ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLE - 24 Ağustos 2020 Müge Anlı 13. sezonda flaş gelişmeler...

İÇİNDEKİLER

Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni stüdyosunda izleyicisi ile buluştu. Başarılı sunucu Müge Anlı, 12 sezon boyunca 153 cinayet dosyası aydınlattı, 3005 kaybı bularak 864 ailenin yüzünü güldürdü. Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (24 Ağustos 2020 Pazartesi) ne oldu? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor.

Müge Anlı, uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına toplayacak. Çocuk, genç, yetişkin yıllardır ailesinden haber alamayanlar, aile sevgisini tatma fırsatını Müge Anlı'da bulacak. Her sezon yaptıklarıyla gündeme oturan Müge Anlı büyük başarılara imza atmaya devam edecek, yine suçluların peşinde, mağdurların yanında olacak.

ATV MÜGE ANLI YENİ SEZON İLK BÖLÜM İZLE - TIKLA

Akılalmaz bir yangın, evdeki 3 kişiye ne oldu? Almanya'dan Sinop'a uzanan intikam iddiası! 3 kişinin kaybolduğu yangında son durum ne?
Kurban Bayramı'nda kayboldu, hiçbir yerde bulunamadı. Şüpheler, ihtimaller, iddialar... 3 yaşındaki oğulları Miraç'a ne oldu? Anne ve baba Müge Anlı canlı yayınında! 8 aydır kayıp bir genç, bir annenin feryadı, ardı ardına bulunan kemikler... Mehmet Ali Koran'la ilgili sıcak gelişmeler...

Korkunç şüphe! Şiar Kılıç yangından önce mi öldü? 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümündeki soru işaretleri...