Masterchef’te kim elendi? Masterchef Türkiye ilk eleme oyununda hangi isim kaybetti?

Dün akşam TV8’in sevilen yarışması Masterchef’te kim elendi? Yeni sezon başladığından bu yana ilgiyle izlenen yarışmada birbirinden iddialı isimler el lezzetini konuşturdu. Masterchef Türkiye eleme potasına giren adaylar arasından bir isim yarışmaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Peki Masterchef Türkiye ilk eleme oyununda hangi isim kaybetti? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2020, 09:54 Güncelleme 24 Ağustos 2020, 09:54
Masterchef’te kim elendi? Masterchef Türkiye ilk eleme oyununda hangi isim kaybetti?

İÇİNDEKİLER

TV8'in akşam kuşağında her gün yayınlanan Masterchef Türkiye'de dün neler yaşandı? Heyecan dolu anların yaşandığı ilk eleme oyununda en kötü performansı sergileyerek rakiplerinin gerisinde kalan Masterchef'te kim elendi? Jüriler oylarını kullandı ve hem tabak görseli hem de lezzetine bakarak bir karar verdiler. Bir kişi dışında diğerleri Masterchef eleme potasında kurtulmayı başardı.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'in bu akşamki yeni bölümünde ilk eleme oyunu ardından en az başarılı olan 3 isim ikinci eleme oyununu oynamak zorunda kaldı. Eleme turunun ilk etabında Eray, Duygu, Ayyüce kazanan isimler oldu ve bir hafta daha MasterChef'te kalmayı garantiledi. İkinci eleme oyunu için ise Esra, Celal ve Sedat seçildi.

MasterChef Türkiye'nin 16 kişilik ana kadrosuna veda eden ilk isim Sedat oldu.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI

Ayyüce (Kaptan)
Serhat (Bireysel dokunulmazlık)
Barbaros
Duygu
Uğur
Furkan
Sedat (ELENDİ)
Celal

MASTERCHEF MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI

Tanya (Kaptan)
Emir
Berk
Esra
Ebru
Eray
Özgül
Gülşah