Müge Anlı son bölüm izle 29 Ocak! Pınar Kaynak cinayetinde şoke eden ayrıntı! Katil kim?

Müge Anlı canlı yayınında son dakika Pınar Kaynak cinayeti gelişmesi! Müge Anlı Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Pınar Kaynak cinayetinin katilini arıyor. 24 yaşındaki genç kadın, defalarca tecavüze uğradıktan sonra başı taşla ezilerek katledildi. Trabzon'daki vahşi cinayet hakkında her gün yeni iddialar ortaya çıkıyor. Sürpriz görgü tanıkları, çarpıcı iddialar... Müge Anlı'daki Pınar Kaynak cinayetinde son durum nedir? Hepsi ve daha fazlası 29 Ocak Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 29 Ocak 2020, 10:19 Güncelleme 29 Ocak 2020, 12:46
Müge Anlı son bölüm izle 29 Ocak! Pınar Kaynak cinayetinde şoke eden ayrıntı! Katil kim?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da son dakika Pınar Kaynak cinayeti gelişmesi kan donduracak! Anne İrfan Hanım gerçekleri saklıyor mu? Pınar Kaynak'ın katili kim? Müge Anlı'nın günlerdir didik didik araştırdığı Trabzon cinayetinde sıcak gelişmeler yaşanıyor! 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak; 15 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da vahşi bir cinayete kurban gitti.. Yol kenarındaki ormanlık alanda ölü olarak bulunan genç kadının göğsüne ve kollarına aldığı bıçak darbelerine rastlanırken, başının da taşla ezildiği anlaşıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Pınar'ın arkadaşları ve sürpriz görgü tanıklarının anlattıkları herkesi şoke etmişti. Müge Anlı, 29 Ocak Atv canlı yayınında Pınar Kaynak cinayetine ilişkin çarpıcı ayrıntıları aktarıyor!

MÜGE ANLI ATV SON BÖLÜM İZLE 29 OCAK - TIKLA

Elif Kaynak'ın arkadaşları Müge Anlı canlı yayınına telefonla bağlanarak Pınar'ın, annesinin sevgilisi tarafından 13 yaşındayken tecavüze uğradığını belirtti. Stüdyoda bulunan baba Mehmet Kaynak canlı yayında duydukları karşısında şoke oldu!

"ARABAYA ZORLA BİNDİRİRLERKEN GÖRDÜM"

Müge Anlı canlı yayınına bağlanan bir erkek izleyici "O gece bir kızı Maçka yolu üzerinde bir arabaya zorla bindirirlerken gördüm. Ama ben aile hesaplaşmasıdır diye karışmadım." dedi. İsmini vermek istemeyen izleyici ile şüphelilerin ifadelerinin benzer olması dikkat çekti.

Bu telefon bağlantısının ardından Müge Anlı canlı yayınına Pınar'ın arkadaşı Çağla Hanım bağlandı. Anlattıkları ise stüdyoda gergin anlara neden oldu.

Çağla Hanım, "Pınar bana annesinin Tuncay isimli arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini ve erkeklere bu sebepten nefret duyduğunu söylemişti." dedi. Çağla Hanım'ın bu sözleri üzerine Pınar'ın babası ve amcası ile anne İrfan Hanım arasında gerginlik yaşandı.