LGBT'li sapkınlardan büyük alçaklık! İslam'ı ve Müslümanları hedef aldılar: Kabe-i Münevvere'yle ilgili skandal tasvir

Küresel sapkınlık projesi olan LGBT'nin provokatörleri etki alanını genişletmek için her türlü alçaklıktan geri durmuyor. Sosyal medyada @PixelHELPER kullanıcı adıyla sapkın yayınlara imza atan LGBT piyonu, Almanya'nın Kassel şehrinde LGBT bayrağı renklerinde balondan Kabe yaparak İslam dininin değerlerine saldırdı. Bu alçaklık büyük tepkiyle karşılandı.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2022, 01:38 Güncelleme 29 Eylül 2022, 01:54
LGBT’li sapkınlardan büyük alçaklık! İslam’ı ve Müslümanları hedef aldılar: Kabe-i Münevvere’yle ilgili skandal tasvir

İÇİNDEKİLER

Toplumun ve ailenin temeline dinamit döşeyen, küresel sapkınlık projesi LGBT, etki alanını genişletmek için türlü türlü alçaklıklara başvuruyor.



Sosyal medyadan, TV'lere, satın aldığımız ürünlerden giydiğimiz giysilere, kısacası hayatımızın her alanına etki etmek isteyen küresel sapkınlar, İslam'ı ve Müslümanları hedef aldı.


LGBT'Lİ SAPKINLAR İSLAM'I VE MÜSLÜMANLARI HEDEF ALDI
Sosyal medya platformları üzerinden @PixelHELPER kullanıcı adıyla yayın yapan LGBT'li bir provokatör, Almanya Kassel'de LGBT bayrağı renklerinde balondan Kabe yaparak İslam dinine saldırdı.




LGBT'li sapkın, "Kabe'yi, Kur'an'ı ve Hz. İbrahim ile İslâm'ı LGBT'ye göre reforme etmek istiyoruz" şeklinde alçakça sözler kullandı.

Emperyal şeytanlar tarafından dayatması yapılan LGBT, sosyal medya platformlarında kendisine genişçe yer buluyor. Instagram son bir kaç ayda LGBT dayatmasına karşı paylaşımlar yapan onlarca hesabı kapattı, yüzlerce içeriği kaldırıldı.



İKİYÜZLÜ INSTAGRAM
Aynı Instagram, İslam dinine ve Müslümanların kıblesi Kabe'ye nefret kusmak için açılan @PixelHELPER hesaba onay (mavi tik) vererek ikiyüzlü tutumunu gözler önüne serdi.