Son dakika: LGBT ahlaksızlığına geçit yok! RTÜK'ten televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına kamu spotu

Toplumun ve ailenin temeline dinamit döşeyen LGBT sapkınlığına bir kez daha 'dur' denildi... RTÜK toplantısında, 18 Eylül’de İstanbul Fatih’teki Saraçhane Parkı’nda LGBT+’lar aleyhine yapılacak mitinginin tanıtım videosunun ‘kamu spotu’ olarak televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına tavsiye edilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2022, 19:40 Güncelleme 15 Eylül 2022, 20:56
Son dakika: LGBT ahlaksızlığına geçit yok! RTÜK’ten televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına kamu spotu

İÇİNDEKİLER

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) geçtiğimiz günlerde yapılan toplantısında, 18 Eylül'de İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda LGBT+'lar aleyhine yapılacak mitinginin tanıtım videosunun 'kamu spotu' olarak televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına tavsiye edilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.



Konuya ilişkin Radyo Televizyon Üst Kurulu İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanlığı'ndan dikkat çeken bir açıklama yapıldı.



Büyük Aile Buluşması olarak adlandırılan etkinlik konusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan söz konusu kamu spotunun "kamu yararına yönelik spot film olarak" nitelendirildiğine dikkat çekildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Büyük Aile Buluşması olarak adlandırılan etkinlik konusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış olan bir adet televizyon ve bir adet radyo spotu incelenmiş olup, Üst Kurulumuzun 14.09.2022 tarihli ve 2022/36 sayılı toplantısında; 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un 10'uncu maddesinin beşinci fıkrasına göre "kamu yararına yönelik spot film olarak" ve yayın kuruluşlarında yayınlanmasının , kabulüne önerilmesine bu spotlara ayrılan yayın süresinin ve oranının, reklamlar için ayrılan süre ve oranların hesaplanmasında dikkate alınmamasına karar verilmiştir.

EMPERYAL SAPKINLAR HER TÜRLÜ YOLU DENİYOR
Küresel sapkınlık projesi olan LGBT çocukların dünyasına girmek için türlü türlü yol deniyor. Son olarak 10 yaşındaki "trans çocuk" Noella McMaher'ın, New York Moda Haftası'nda podyuma çıkması ABD'deki çürümenin boyutlarını tekrar gün yüzüne çıkardı. 10 yaşında podyumda yürütülerek istismar edilen Noella McMaher basın tarafından, "en genç trans model" olarak kamuoyuna tanıtıldı.

BIDEN'DAN LGBT'YE ALENİ DESTEK
Öte yandan LGBT'ye desteğini açıkça gösteren ABD yönetimi de üst düzey yönetim noktalarına sapkın isimleri atamaya devam ediyor.

ABD Başkanı Biden, LGBT'ye desteğini açıkça göstererek ABD'de Sağlık Bakanlığı Yardımcısı görevini sürdüren trans Rachel Levine'yi oramiral olarak atamıştı. Levine oramiral olarak atanan ilk trans olmuştu.

SAPKINLIK DAYATMASI!
Netflix ile Hollywood'un eşcinsellik propagandası bütün dünya tarafından kaygı ile izleniyor. Ahlak karşıtı yayınlarıyla sürekli adından söz ettiren film paltformları, dayattıkları sapkın yaşam tarzıyla yüzlerce çocuğun ruh sağlığıyla oynuyor.

Ahlak karşıtı yayınlarıyla sürekli adından söz ettiren film paltformları, dayattıkları sapkın yaşam tarzıyla yüzlerce çocuğun ruh sağlığıyla oynuyor.

ÇOCUK DİZİSİNE LGBT SKANDALI
Milyarlarca dolarlık bütçelerle desteklenen bu tür yapımların ana hedefinde çocuklar ve ahlaksız ideolojilere karşı çıkan ebeveynler var. Netflix'in çocuklar üzerinde ahlak bozan bir skandalı da Jurassic World Kretase Kampı adlı çocuk dizisi oldu.

ÇOCUKLARIN ÖPÜŞMESİ AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖSTERİLİYOR
Dinozorların insanları yediği sahneleri göstermiyor olsa da son sezonda yaşanılan arkadaşlıklar başka seviyeye çıkarılıp dizideki Sammy ve Yaz karakterleri birbirlerine aşık oluyor. 5. Sezon 18. Bölüm ise çocuklara açık bir şekilde öpüşme sahnesi gösteriliyor.

SAPKINLIK YAYIYOR!
Özellikle Türkiye aleyhinde yaptıkları yayınlarla ve eşcinselliğin övüldüğü dizi ve filmlerle tepki çeken Netflix milli ve manevi değerlerimizi ayaklar altına alıyor. Uluslararası dizi ve film izleme platformu Netflix bünyesinde eşcinsellik temalı yayınlar öylesine çirkin ve ileri boyutta ki, açıkça sapkın ilişkiler ekrana getirilirken, çocuklar bile buna alet ediliyor.

Eskiden subliminal yöntemlerle yapılmaya çalışılan manipülasyon şimdilerde açık seçik ortaya konuluyor. Animasyonlarda kız çocuklarını öpüştüren Netflix, cinsel gelişimini tamamlamamış çocukların saf akıllarını bulandırmaya çalışıyor.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN