Çocuklar hastalık saçan atık suda yüzüyor! CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu keyif sürerken vatandaş lağımlı suyla cebelleşiyor

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu her fırsatta Ege'nin mavi sularına aktı. Bodrum, Fethiye, Ölüdeniz'in tadını çıkardı. İstanbullular ise serinlemek için Florya plajıyla yetinmek zorunda kaldı. Lağım sularına kulaç attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2022 Güncelleme 18 Temmuz 2022, 06:58
Çocuklar hastalık saçan atık suda yüzüyor! CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu keyif sürerken vatandaş lağımlı suyla cebelleşiyor

İÇİNDEKİLER

CHP, belediyecilikte sınıfta kaldı. Mega Kent İstanbul, çile dolu günlerini yaşadı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatilden İstanbul'un yolunu bulamadı.

Evleri, işyerlerini sel basarken Fethiye, Göcek ve Bodrum'da kulaç attı. Kendisi, lüks beachlerde keyif yaparken vatandaşa İstanbul'a eziyet kaldı. CHP belediyeciliğinin son skandalı Florya Sahili'nde yaşandı.

Her yaz binlerce kişinin akın ettiği sahilde rögardan taşan kanalizasyon suları denize karıştı! Kapaktan taşan atık su, sahile aktı! Ağır kokudan dolayı oldukça rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar, belediyeye çağrı yaptı!

Sahile yüzmeye giden Ahmet Gürsoy, "Lağımın içerisinde yüzülüyor çünkü temizlendiği söyleniyor. Gerçekten bir açıklama yapılsa, suyunun kirli olduğu söylense bu kadar insan burada yüzmez. Ben burada yüzmem, 40 senedir burada yaşıyorum bildiğim için yüzmüyorum. Ailemle sadece gezmeye geliyorum" ifadesini kullandı.

EKREM'E SEFA İSTANBUL'A CEFA
Ekrem İmamoğlu, lüks otelde konakladı. İstanbullu'ya ise lağım suyu karışan deniz kaldı. Florya'da binlerce kişinin denize girdiği sahile lağım suyu karışıyor. Mavi turunu bitiren Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki günlerde yapacağı tatil şimdiden merak konusu oldu.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU
Elazığ depreminde Palandöken'de kayağa çıktı.
Sel felaketinde Bodrum ve Fethiye'ye kaçtı.
Karda ise soluğu İngiliz elçiyle balıkçıda aldı.
Bu vurdumduymazlığını CHP'liler dahi savunamadı.