Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi! Erdoğan'dan Bahçeli'ye doğum günü hediyesi

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile saat 14.00'te bir araya geldi. Başkan Erdoğan saat 14.04'te, Bahçeli'nin konutuna geldi. Bahçeli, Erdoğan'ı kapıda karşıladı, iki lider birlikte gazetecilere poz verdi. Erdoğan kritik görüşmede Bahçeli'ye doğum günü hediyesi olarak öğrenci kütük belgesi levhası verdi. Yaklaşık 1 saat 10 dakika süren görüşmede iki liderin keyifli halleri dikkat çekti.

Giriş Tarihi 05 Ocak 2022, 12:45 Güncelleme 05 Ocak 2022, 16:42
Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi! Erdoğan’dan Bahçeli’ye doğum günü hediyesi

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantının ardından MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret etti.

BAHÇELİ KAPIDA KARŞILADI
Bahçeli, Erdoğan'ı konutunun kapısında karşıladı. Erdoğan ve Bahçeli, daha sonra basın mensuplarına poz verdi. Konuta geçen Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesi, saat 14.05'te başladı.

GÖRÜŞME BİR SAAT 10 DAKİKA SÜRDÜ
Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konutuna geldi ve iki liderin görüşmesi yaklaşık bir saat on dakika sürdü.



YÜZLER GÜLDÜ HEDİYELER VERİLDİ
Görüşmede iki liderin de keyifli halleri dikkat çekti.

Başkan Erdoğan, Bahçeli'nin öğrencilik yıllarına ait kütük defterinin yer aldığı tabloyu ve üzerinde üç hilal bulunan sedef kakma kutu içindeki kitabı MHP liderine hediye etti.

Görüşmenin ardından Bahçeli, Başkan Erdoğan'ı aracına kadar uğurladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Görüşmenin Türkiye'nin meseleleriyle ilgili olarak hem bir istişare, hem de Cumhur İttifakı'nın birlikteliğinin tekrar teyit edilmesi anlamını taşıyor" dedi.



Erdoğan ve Bahçeli'nin hediyeleştiği anlar objektiflere yansıdı.










TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN