Başkan Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi! Masada 2023 seçimleri var

Son dakika haberi... Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bir grup milletvekiliyle parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıda milletvekillerinin bölgelerindeki sorunları ve önerilerini dinleyen Erdoğan, 2023 seçimlerine ilişkin milletvekillerinden beklentilerini de anlattı. Başkan Erdoğan'ın vekillerle yaptığı görüşme sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik görüşmede Başkan Erdoğan'ın milletvekilleriyle değerlendirmelerini paylaştığını söyledi.

Giriş Tarihi 05 Ocak 2022, 12:32 Güncelleme 05 Ocak 2022, 14:09
Başkan Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi! Masada 2023 seçimleri var

İÇİNDEKİLER

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Başkan Erdoğan'ın milletvekilleriyle buluşması sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik görüşmeyle ilgili olarak, "Cumhurbaşkanımız milletvekilleri ile görüşmesinde ülke ve uluslararası siyasetle ilgili fotoğrafları çekmeye önem veriyor. Milletvekilleri değerlendirmelerini paylaştı." dedi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkan noktalar şöyle:
Cumhurbaşkanımız milletvekilleri ile görüşmesinde ülke ve uluslararası siyasetle ilgili fotoğrafları çekmeye önem veriyor. Milletvekilleri değerlendirmelerini paylaştı. Soruları cumhurbaşkanımız yanıtladı ve not alındı.

2023'e giderken, bütün stratejilerin ortak akılla belirlenmesi bakımında bu toplantıların yapılması hem de bundan sonra sahada nasıl bir stratejiyle yürünmesi bakımından bir harita çıkarılacak.


BAŞKAN ERDOĞAN VEKİLLERLE BİR ARAYA GELDİ
Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'ın başkanlığındaki 48 milletvekiliyle parti genel merkezinde bir araya geldi.

MASADA 2023 SEÇİMLERİ VAR
Toplantıda milletvekillerinin bölgelerindeki sorunları ve önerilerini dinleyen Erdoğan, 2023 seçimlerine ilişkin milletvekillerinden beklentilerini de anlattı.

Toplantıya, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, bazı AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN