Herkes unutsa biz unutturmayacağız: ABD tetikçisi Fatih Portakal, FETÖ imamı ByLockçu Ercan Gün’e böyle destek oldu

ABD tetikçisi FOX TV sunucusu Fatih Portakal, görevinden ayrıldığını açıklamış, Portakal'ın açıklamasının ardından kirli sicili bir kez daha gündeme gelmişti. Öyle ki yalanın, terörün, finans tetikçilerinin sesi olan Fatih Portakal, ödül aldığı bir gecede ByLockçu FETÖ imamı olan Haber Müdürü Ercan Gün’e ödülünü ithaf etmekten bile geri durmamıştı. Takvim.com.tr'nin özel haberi.

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2020, 14:10 Güncelleme 26 Ağustos 2020, 14:10
Herkes unutsa biz unutturmayacağız: ABD tetikçisi Fatih Portakal, FETÖ imamı ByLockçu Ercan Gün’e böyle destek oldu

İÇİNDEKİLER

ABD sermayesiyle Türkiye'de tetikçilik yalan FOX TV'de ana haber sunuculuğu yapan Fatih Portakal, uzun süredir çıktığı tatilden dönmemişti. Portakal'ın uzun tatili görevi bırakacağı söylentilerini de beraberinde getirmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan FOX TV ayrılığı doğruladı.

FETÖ İMAMINA KOL KANAT GERMİŞTİ
2016 yılında gerçekleşen bir ödül gecesinde "En İyi Erkek Haber sunucusu" ödülünü alan FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, teşekkür konuşmasında sarf ettiği sözlerle kimlerle birlikte kol kola yürüdüğünü gözler önüne sermişti.

ByLock'çu FETÖ imamı Ercan Gün'e destek veren Portakal, "Biz Fox ailesi olarak, cezaevinde olan arkadaşım Ercan Gün olarak, yüreğimizi ortaya koyup, her gün bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu ödülü tüm gazeteciler adına almıyorum. İşini doğru dürüst yapan, adam gibi yapan gerçek gazeteciler için alıyorum" demiş, Portakal'ın açıklamaları, sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.


FETÖ, GÖRÜNTÜLERİ MEDYADAKİ TETİKÇİLERİ ARACILIĞIYLA YAYINLADI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan 122 sayfalık üçüncü iddianamede, Ercan Gün'ün Hrant Dink cinayetinin medya ayağında yer aldığı ifade edilmişti.

Ercan Gün, Dink'i katleden Ogün Samast'a zorla ve ısrarla Türk bayrağı tutuşturularak çekilen kurgu görüntüleri FOX TV üzerinden yayınlamış ve Dink cinayetinin askere yıkılmasına zemin hazırlamıştı.



ÇİFTE BYLOCKÇU!
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan gazeteci Nedim Şener de "Nasıl olsa; gazeteci Hrant Dink cinayetini örten çifte bylockçu FETÖ imamı olan Haber Müdürü Ercan Gün'e kol kanat geren hatta aldığı ödülü ona ithaf eden bir 'gazeteci' dolduğunu kimse hatırlamayacak" ifadelerini kullandı.

TAKVİM.COM.TR