ABD beslemesi FOX'un haber spikeri Fatih Portakal'dan Türkiye'nin doğal gaz keşfi için zoraki paylaşım!

Başkan Erdoğan, Karadeniz'deki sondajda 320 milyar metreküp doğal gaz rezervinin keşfedildiğini açıkladı. Erdoğan'ın doğal gaz müjdesi sonrası ABD'li Yahudi medya patronu Rupert Murdoch'un kanalı FOX TV'de haber spikerliği yapan Fatih Portakal'dan zoraki bir hayırlı olsun açıklaması geldi. Portakal'ın gönülsüz ve ilginç paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2020, 14:24 Güncelleme 22 Ağustos 2020, 14:41
ABD beslemesi FOX’un haber spikeri Fatih Portakal’dan Türkiye’nin doğal gaz keşfi için zoraki paylaşım!

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, Karadeniz'deki sondajda 320 milyar metreküp doğal gaz rezervinin keşfedildiğini belirterek, "Yani bu ilk kuyuda bulunan rezerv, çok daha zengin bir kaynağın bir parçasıdır. İnşallah devamı da en kısa sürede gelecek." dedi.

Türkiye'nin yıllardır özlemini duyduğu bu haber tüm vatandaşları sevince boğarken, FOX haber sunucusu Fatih Portakal'dan zoraki ve ilginç bir açıklama geldi.

İLGİNÇ MESAJ
Böylesine milli bir konuda eleştiri yaparak vatandaşlardan büyük tepki almaktan çekinen Portakal, sosyal medya hesabından ilginç bir mesaj yayınladı.



Portakal, 'Hayırlı olsun' diyerek başladığı mesajını "Şimdi kullandığımız doğalgaz ucuzlayacak mı? Cebimiz biraz olsun bugünden itibaren rahatlayacak mı? Ucuzlamanın yurttaş olarak mujdesini ne zaman duyacağız?" sözleriyle bitirdi.



Portakal'ın tepki almamak için denediği bu yol ise işe yaramadı. Portakal'ın ilginç mesajını sosyal medyada yorum yağmuruna tutan vatandaşlar bu paylaşıma tepki gösterdi.