Son dakika: İzmir'de cami hoparlörlerinden Müslüm Gürses çalındığı iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı...

Son dakika haberleri… Geçtiğimiz ay İzmir’de cami hoparlöründen önce Çav Bella sonra Yuh Yuh şarkılarının çalınmasının ardından bir skandal daha yaşandığı iddia edildi. Gecenin geç saatlerinde cami hoparlörlerinden Müslüm Gürses'in 'Kaç Kadeh Kırıldı' isimli parçası çalındığı söylendi. İzmir Müftülüğü, Karşıyaka ilçesindeki bir caminin hoparlöründen müzik yayını yapıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2020, 13:43 Güncelleme 08 Temmuz 2020, 16:07
Son dakika: İzmir’de cami hoparlörlerinden Müslüm Gürses çalındığı iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı...

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi: İzmir'de alçak provokasyonların sürdüğü iddia edildi. Daha önce Çav Bella ve Yuh Yuh şarkılarının çalındığı cami hoparlörlerinden bu kez de Müslüm Gürses'in Kaç Kadeh Kırıldı isimli parçası çalındığı söylendi. Gece saat 03.40 sıralarında gerçekleştiği iddia edilen olay büyük tepki çekti.

YİNE İZMİR YİNE PROVOKASYON
Olay İzmir'in Örnekköy'de, Zübeyde Hanım Mahallesi TOKİ evlerinde bulunan camide gerçekleşti. Saat 03.40 sıralarında caminin hoparlörlerinden müzik sesi yükseldiği iddia edildi. Müslüm Gürses'in 'Unutamadım - Kaç Kadeh Kırıldı' isimli parçası cami hoparlörlerinden duyulunca vatandaşlar şikayet etti.

BEKÇİLER MÜDAHALE ETTİ
Vatandaşlar olayın duyulması ile hemen bekçilere haber verdi. Bekçiler olaya müdahale etti. Herhangi bir gözaltı işlemi olup olmadığı henüz bilinmezken olay bir cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi.