MHP'den İzmir'de camilere alçak saldırıya sert tepki: Kirli bir planın işaret fişeği!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İzmir’de alçak kişiler tarafından camilerin hoparlörlerinden müzik çalınmasına tepki gösterdi. Yalçın, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Ramazan ayında kalkışılan bu menfur girişim, toplum psikolojisini yönlendirip kaosu davet etmeye matuf kirli bir planın işaret fişeği olabilir" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2020, 14:47 Güncelleme 22 Mayıs 2020, 14:47
MHP’den İzmir’de camilere alçak saldırıya sert tepki: Kirli bir planın işaret fişeği!

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İzmir'de cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin Twitter'dan bir açıklama yaptı. Yalçın, "Ramazan ayında kalkışılan bu menfur girişim, toplum psikolojisini yönlendirip kaosu davet etmeye matuf kirli bir planın işaret fişeği olabilir" dedi.

"HAMASİ KINAMALARLA GEÇİŞTİRİLEMEZ"
Yalçın, "Bütün ikaz ve tepkilere rağmen İzmir'de minaralerden ısrarla müzik dinletilmesi, kutsallarımıza ve İslam'a çok azgın ve cüretkâr bir saldırıdır. "Bu alçak eylem, malum mahfillerin yaptığı gibi sadece provokasyon yorumları ve hamasi kınamalarla geçiştirilemez" dedi.

"KİRLİ BİR PLANIN İŞARET FİŞEĞİ OLABİLİR"
Yalçın, "Ramazan ayında kalkışılan bu menfur girişim, toplum psikolojisini yönlendirip kaosu davet etmeye matuf kirli bir planın işaret fişeği olabilir" diye konuştu.

Yalçın şöyle devam etti:

"İzmir'in hassasiyetleri kullanılarak halkı galeyana getirmek isteyenlerin derhal ortaya çıkarılacağına, bu tehlikeli oyunu sahneye koyanlara en ağır cezaların verileceğine eminiz. Bu olup bitenlerin takipçisi olacak, millet ve mukaddesat düşmanlarına asla fırsat vermeyeceğiz."