Dan beyaz
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Dan beyaz

Uyuşturucu tacirleri, sonunda bunu da yaptı! Bodrum'da kitap arasına saklanmış esrar yakalandı. Eser ise ünlü yazar Dan Brown'un son romanıydı!

Zehir tacirleri, nakliyatın şifresini çözdü. Narkotik polisi, şimdiye kadar görmediği bir manzara ile karşılaştı. Operasyonunun adresi ise tatil cenneti Bodrum'du.
KARGOYLA GÖNDERİLDİ
Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği'ne, kargo yoluyla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı geldi. İhbarda Y.Y isimli şahıs adına gönderilen kargo paketinde uyuşturucu olduğu söyleniyordu. Zehir tacirlerine göz açtırmayan narkotik polisi, hemen düğmeye bastı. Ekipler gerçekleştirdikleri operasyonda kargo paketindeki kitabı ele geçirdi. Yapılan incelemede romanın orta sayfalarının özel olarak kesildiği belirlendi. '
CEHENNEM' ÇETESİ
Kesilen yerlerde ise özel olarak zulalanmış vaziyette, 50 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak göz altına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada söz konusu roman, oldukça tanıdık çıktı. Zira esrar servisi yapılan kitap, dünyaca ünlü yazar Dan Brown'un "Cehennem" adlı kitabıydı. "Cehennem"in sayfalarına esrar yerleştiren çeteyle ilgili operasyon devam ediyor.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN